Arcmasszázs otthon

Arcmasszázs otthon

Szeretné, hogy bőre üde és tiszta legyen anélkül, hogy drága szalonokba kéne járnia? Próbálja ki ezt az otthon és napközben is elvégezhető arcmasszázst.


Az arcmasszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, melytől arcbőrünk teltebb hatást kelt. A műveletet végezhetjük reggel kedvenc arctisztítónk, illetve este egy hidratáló krém vagy szérum segítségével. Ismételjük meg minden nap, vagy ha van egy kis szabadidőnk. A különbség kézzel fogható lesz. Íme hogyan csináljuk:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  1. Tiszta bőrrel lássunk hozzá! Tegyünk pár csepp arctisztító folyadékot, hidratáló krémet vagy masszázsolajat ujjbegyeinkre. Ettől lesz az arcfelület sikamlós, hiszen nem szeretnénk szétfeszítéssel ártani a bőrnek. Oszlassuk el ujjainkkal és használjunk belőle amennyit szükséges.
  2. Ujjbegyeinkkel lássunk hozzá az orr területéhez: egyenletesen kenjük szét a választott terméket orcánktól egészen fülünkig. Masszírozzuk át az arcunkat és a nyakunkat végig a kulcscsontig. Ismételjük meg 5-10 alkalommal a mozdulatsort.
  3. Térjünk át az állkapocs vonalára: helyezzük ujjainkat az állunkra és simítsuk végig állkapcsunk vonalán a fülekig. Enyhe nyomással végezzük a mozdulatot. Ismételjük meg 5-10 alkalommal a mozdulatsort.
  4. Cseppentsük pár csepp szérumot a kézfejünkre. Helyezzük őket az állkapocs alá és ívelt, hosszú mozdulattal húzzuk ki fülünkig. Ismételjük 5-10 alkalommal.
  5. Föntről-lefelé irányuló mozdulattal, mindkét kezünkkel finoman simítsuk végig a nyakunkat. Térjünk át az állra, majd fordítsuk meg a sorozatot fölfelé. Szintén ismételjük 5-10-szer.
  6. Helyezzük mutató- és középsőujjunkat az ajkak fölé, orrunk alá. Apró, körkörös mozdulatokkal induljunk el a szájsarkakig, végül az állig. Ez segít a felső ajak, a száj széleinek és az orrkörnyék ráncosodásának megelőzésében. Ismételjük öt-tízszer.
  7. Az orr két oldalától körkörösen haladjunk kifelé. Dolgozzuk át orrnyergünkig. Ismételjük öt-tíz alkalommal.
  8. A szemkörnyék különlegesen gyengéd ápolást igényel. Középső ujjunkat tegyük a szemöldök belső részére. Kövessük vonalát kifelé, majd körözzünk a szemgödör környékén lévő csonton. Ez segít lejjebb vinni a szemkörnyéki puffadást. Ismételjük 5-10 alkalommal.
  9. A homlok masszírozásához a két szemöldök közül induljunk ki. Rajzoljunk kis köröket, hogy eltűntessük a szemöldök közötti bosszantó ráncocskákat. Ismételjük 5-10 alkalommal.
  10. Ujjbegyeinkkel masszírozzuk végig homlokunkat egészen a fejünk búbjáig. Folytassuk a mozdulatot a szemöldöktől felfelé, végig a hajtő vonalán. Ismételjük 5-10-szer.

Iktassuk be ezt az arcmasszázst szépségápolási rutinunkba! Ha sietünk, szánjunk rá öt percet, ha van időnk, relaxáljunk hosszabban. Bőrünk ragyogó és fiatalos külsejű lesz. Ki ne szeretné mindezt?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!