Borotválkozás utáni irritáció kezelése

Borotválkozás utáni irritáció kezelése

Köszönet Nagy Péter cárnak, hogy férfiaink elkezdték leborotválni szakállukat, s így gondos és rendes kinézetük lett. Egyedül csupán az sajnálatos, hogy nem lehet kiadni egy olyan parancsot, mely szerint mindenki mentesüljön a borotválkozás utáni irritálástól!


De semmi probléma, mi teljes mértékben kezünkbe vehetjük ezt a gondot és segítséget nyújthatunk nekik, hogy megküzdjenek ezzel a problémával:

  1. Tanácsoljuk barátunknak, hogy közvetlenül zuhanyozás után borotválkozzon, amikor a forró víz megpuhítja a szőrszálakat. Annak érdekében, hogy erősítsük a hatást, adjuk oda neki saját haj-kondicinálónkat. Vigye fel az arcára, amíg mosakszik.
  2. A férfiak általában nem kedvelik a kozmetikai szerek használatát, mivel úgy vélik, hogy az nem egy férfias elfoglaltság. És ez baj. Ajándékozzunk barátunknak egy jó bőrradírt, hogy legalább hetenként távolítsa el az elhalt bőrt.
  3. Egy jó borotva – a szép bőr záloga. Nem érdemes egy különleges alkalomra várnunk, hogy egy korszerű borotvát ajándékozzunk szerelmünknek. Ezt most rögtön tegyük meg. Amennyiben a bőre érzékeny, irritálásra hajlamos, akkor számára ideális a vízzel-habbal történő borotválkozáshoz a Braun WaterFlex vagy pedig a bőr hűtését végző Braun CoolTec.
  4. Javasoljuk neki, hogy borotválkozás után mosakodjon meg hideg vízzel. Ez elősegíti a pórusok összehúzódását és mérsékli a szőrök befelé növésének kockázatát.
  5. Ajándékozzunk neki egy jó gélt vagy borotválkozás utáni krémet. Ezek elősegítik a bőr megpuhulását és mérséklik a pirosodást.
  6. Használhatunk népi gyógyászati termékeket is. Készítsünk neki körömvirág, kamilla vagy tölgyfa-kéreg főzetet. Összetörhetünk neki két aszpirin-tablettát is, adjunk hozzá glicerint és masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a bőrére, lemosni nem kell.
  7. Javasolhatjuk neki azt is, hogy ne reggel, hanem este borotválkozzon. Az éjszaka alatt a bőr megpihenhet és megnyugodhat.
  8. Szoktassuk le barátunkat arról, hogy az arcát törülközővel törölje le. Először is, nincs arra garancia, hogy a törülköző ideálisan tiszta, másodszor pedig miért is kellene a bőrt feleslegesen sérteni. Hadd száradjon meg az arca magától.
WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Segítsük barátunkat, hogy megszabaduljon az irritálástól és hadd örvendeztessen meg bennünket a szép, puha bőrével.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által