Bőrproblémák

Bőrproblémák

Minden bőrtípusnak megvan a saját problémája. A Braun beauty-orvosai kezelési tanácsokkal szolgálnak.


Száraz bőr

Amennyiben száraz a bőre, akkor bizonyára komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy azt hidratálja és minden évszakban megőrizze egyenletes arcszínét. Tulajdonképpen ez nem is olyan bonyolult feladat, amennyiben követjük a beauty-orvosunk tanácsait.

  1. Helyes ápolás nélkül a bőrünk durvává és szárazzá válhat, különösen a fűtési szezonban. Ezért a bőrünket folyamatosan hidratálnunk kell. Erre a célra tartsunk otthon shea vajat vagy kókusz-olajat. Ezek a termékek nem csupán masszívan hidratálják a bőrt, hanem a bennük lévő antioxidánsok révén még egészségesebbé is teszik azt.
  2. Tisztítsuk meg a bőrünket legalább hetenként valamilyen hámlasztó szerrel. A bőrradírt körkörös mozdulatokkal vigyük fel, majd azt meleg vízzel mossuk le. A gyengéd bőrradír eltávolítja az elhalt sejteket és mélyen megtisztítja a bőrt, emiatt a hidratáló szer is jobban fog beitatódni.
  3. Igyunk sok tiszta vizet, ami elősegíti, hogy a toxinok eltávozzanak a szervezetünkből, és ettől a bőrünk is egészségesebb, frissebb és sugárzóbb látványt nyújt.

Zsíros bőr

A zsíros bőrt nehéz sminkelni, az arcunk még egy vastag púder-réteg alatt is ragyog, és az ilyen jellegű problémák egyáltalán nem okoznak nekünk remek hangulatot. Viszont ennek nem szabad elrontania megjelenésünket. Teljesen reális dolog az, hogy a beauty-orvosaink tanácsai segítségével szabályozzuk bőrünk zsírosságát. Tartsunk be néhány egyszerű szabályt, és máris magabiztosnak és szépnek fogjuk magunkat érezni, akár sminkkel, akár pedig a nélkül.

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!
  1. Ne féljünk a könnyű hidratáló szerek használatától. Hibás az a nézet, hogy bármely hidratáló krém a zsíros bőrt még zsírosabbá, még csillogóbbá teszi. Tulajdonképpen ez egyáltalán nem így van: a bőrünknek nedvességre van szüksége, ez pedig teljes mértékben független a zsírtól és a zsírnak a bőrre gyakorolt hatásától. Egyszerűen válasszunk ki magunknak olyan hidratáló krémet, amely nem zsíros.
  2. Naponta minimum kétszer mosakodjunk meg arctisztító habbal vagy géllel. Ugyanúgy, akárcsak a hidratáló szerek esetén, győződjünk meg arról, hogy az összetevőik között nem szerepel-e a zsír. A bőrünk napi tisztítása segítséget nyújt nekünk abban, hogy kiküszöböljük az eltömődött pórusokat és a pattanásokat.
  3. Hetenként minimum egyszer készítsünk arcpakolást! Tartsuk fenn a maszkot legalább 20 percig, mielőtt meleg vízzel lemosnánk. A zsíros bőrnek több időre van szüksége ahhoz, hogy a kozmetikai szerek hatása érvényesülhessen.

Érzékeny bőr

Az érzékeny bőr könnyen pirosodik, és foltossá válik bármely, akár a legjelentéktelenebb hatástól is. Szerencsére, léteznek olyan módszerek, amelyek segítségével ezt kézben tarthatjuk.

  1. Használjuk azt az érzékeny bőr számára szolgáló leggyengédebb tisztítószert, amely nem irritál, és nem okoz bőrpirosodást.
  2. A szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket szeszmentes tonickal távolítsuk el. A bőrradír ártalmas lehet az érzékeny bőrünkre, a gyengéd arcápoló hab és tonic pedig teljes mértékben kiválthatja azt.
  3. A hidratáló szerünk legyen maximális mértékben természetes, erős vegyi anyagoktól mentes, jól ivódjon be a bőrbe és az összetételét tekintve pedig legyen komponensekben gazdag. Egy ilyen szerrel az érzékeny bőrünk is kellemesen fogja magát érezni.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által