Dip-dye hajfestés

Dip-dye hajfestés

Szeretné megváltoztatni frizuráját és hajszínét? Kipróbálna valami újat és merészet? Lehet, hogy már megunta hajszíne és haj-árnyalata hangyányi változtatgatását? Szeretné tudni, hogy hogyan lehet könnyedén egy játékos, bátor és egyáltalán nem triviális árnyalatot varázsolni a hajához? Kísérletezzen a hajvég-színek megváltoztatását jelentő, ultra-divatos technológiájával, amit dip-dye festésnek hívnak.


Mit is jelent az a dip-dye?
Dip-dye (az angol dip-dye – „festékbe mártani” kifejezés) – e technológia szerint a hajtincsek végeit ugyanazon szín több árnyalatával festjük be, viszont ez a szín lehet akár a legszokatlanabb is. A világ show-bizniszének csillagai már megszerették a dip-dye technikát, és teljes hévvel kísérleteznek a hajukkal.

Hogyan festhetjük be hajunkat dip-dye technológiával, helyesen?

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!
  1. Először is világosítsuk ki azt a hajszakaszt, amit a dip-dye technológiával szeretnénk befesteni. Amennyiben nagyon sötét vagy nagyon élénk (például kék vagy lila) színre szeretnénk festeni, akkor kénytelenek vagyunk teljesen elszínteleníteni a hajunkat, ezért inkább kezdjük egy könnyedebb színárnyalattal, például – a rózsaszínnel.
  2. Világosítsuk ki a hajunkat, szigorúan betartva a festékhez mellékelt utasítást.
  3. A világosítás előtt a hajunkat osszuk tincsekre, így egyszerűbben és hatékonyabban végezhetjük el az eljárást. Rögtön jelöljük is ki azt a határt, ameddig felrakjuk a hatóanyagot. Ha úgy gondoljuk, akkor a hajnak akár csak a legvégeit fessük be, ha pedig úgy akarjuk, akkor akár a hosszának a felét is befesthetjük, mindez csupán a hangulatunktól és a fantáziánktól függ!
  4. Fésűvel egyengessük el a hajunkon a világosító anyagot és fóliázzuk be ezt a hajrészt. Várjunk annyi ideig, amennyit a használati utasítás előír, majd mossuk ki a hajunkat.
  5. Most már neki is láthatunk a dip-dye festésnek! A folyamat gyakorlatilag ugyanaz, mint a világosításnál: ismét osszuk tincsekre a hajunkat, vigyük fel rá a festéket és minden tincs befestett szakaszát fóliázzuk be. Amikor letelik a használati utasítás által előírt idő, akkor mossuk le samponnal a festéket és használjunk balzsamot.
  6. Alkotásunk befejezéseképpen emeljük ki a haj végein lévő rózsaszín minden árnyalatát. Javasoljuk, hogy a haját Braun Satin Hair 7 hajvasalóval simítsa ki. Az IONTEC technológia megóvja a festett szakaszokat a kifakulástól, elősegíti a haj hidratáltságának megőrzését, a hajat puhává és fényessé teszi. Egymás után, minden tincset egyenesítsünk ki a Braun Satin Hair 7 hajvasalóval a hajunk tövétől kezdve egészen a hajunk végéig.
  7. S ezzel a színes hajvégekkel rendelkező lenyűgöző frizura el is készült!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

SBeáta

SBeáta

Jelentett

Biztosan feldobná a hagyományos hajszínemet egy igazán különleges változásra.

  • Jelentem
tigram

tigram

Jelentett

Nagyon jó lehet, tényleg feldobja az ember arcát egy új hajszín.

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által