Divat tippek

Divat tippek

Amikor elutazunk egy hétvégére és véletlenül sikerül azt a harisnyanadrágot magunkkal vinnünk, amelyik egyáltalán nem illik a ruhánkhoz, vagy amikor a reggeli kapkodásban nem vesszük észre, hogy a pöttyös felsőnkhöz kockás szoknyát húztunk, akkor sem történt semmi!


A divat íratlan szabályai ugyanis azért vannak, hogy megszegjük őket!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

1.íratlan szabály: A csíkos és pöttyös nem illik össze

Ha jól párosítjuk őket, nagyon is jól mutatnak egymás mellett! Merjük bátran kombinálni a mintákat, csupán a harmóniát kell szem előtt tartanunk! Próbáljuk ki a széles csíkokat és a finom virágmintát együtt. A semleges színű, vékony csíkos anyag pedig kitűnően passzol a nagy feliratos darabokkal.

2. íratlan szabály: a vízszintes csíkozású ruhák előnytelenek a duciknak

Rendben, nem vagyunk vékonyak. De ez nem azt jelenti, hogy teljesen háttérbe kéne szorulnunk. Ne féljünk attól, hogy a csíkos ruha kiemeli bájainkat. Tény, hogy nem fog slankítani, azonban hangsúlyozza stílusunkat és egyéniségünket.

3. íratlan szabály: a flittereket és a csillogást hagyjuk meg estére!

Miért is ne dobhatnánk fel hétköznapjainkat egy kis csillogással? Csak tudni kell mivel fölvenni! Flitteres miniszoknyához vegyünk egyszínű blúzt vagy pólót és egy klasszikus vonalú dzsekit, lapos cipővel.

4. íratlan szabály: a dizájner darabok csak a divatőrülteknek állnak jól

Az ilyen jellegű üzletekben alapdarabokat is találhatunk. Kivágott fehér fölsőket, kis gyapjú mellényeket, amik sosem mennek ki a divatból, vagy rövidujjú, mintás ruhákat stb. Ezek az alapdarabok feldobhatják a ruhatárunkat.

5. íratlan szabály: új évszak, új lábbeli

Felejtsük el ezt a régimódi szabályt! Ha cipőinket megfelelően hordjuk, azokat legkevésbé sem érdekli a hónap. Az gumicsizmánk tökéletesen mutathat nyáron egy rövidnadrággal, így bármikor jöhet a nyári zápor. Egy szandál pedig télen is nagyszerű látványt nyújthat egy vastag, hosszú zoknival.

Ajánlott bejegyzések:

Hogyan “Öltözz, hogy Tündökölj”?
Ismerős az az érzés, amikor reggel belebújunk a frissen mosott, jó illatú, kedvenc ruhánkba?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!