Ékszerek készítése házilag

Ékszerek készítése házilag

Ez a könnyen elkészíthető ékszer mindenkit felvidít!


Gyöngysor

Amire szüksége lesz:

  • műanyag gyöngyök
  • 20 x 150cm puha textil
  • színben passzoló varrógépcérna
  • hímzőolló
  • nagy biztostű

Elkészítése:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  1. A textíliát vágja két 10 cm széles darabra és tűzze össze egy 3 m hosszú textilcsíkká.
  2. A csíkot hajtsa ketté úgy, hogy a színe legyen belül és enyhén vasalja le. Hagyjon elég helyet a gyöngyök behelyezésére, plusz még 2 mm-t, majd öltse össze a csíkot, amely eredményeként egy textilcsövet kap. Overlock programmal varrja össze.
  3. A biztostű segítségével fordítsa ki a csövet a színére: tűzze a biztostűt a cső egyik végébe és bújtassa át a csövön.
  4. A cső közepére kössön csomót. Ezután helyezzen egy gyöngyöt a cső csomó mellet helyezkedő egyik végébe és kössön rá egy görcsöt. Ismételje ez minden gyöngynél, amíg a cső egyik fele teljesen megtelik, majd ‘töltse meg’ a cső másik végét is.
  5. Kösse össze a gyönggyel teli cső két végét, majd dolgozza el és kézzel varrja szorosra a végeket. Textilszív
Hajtson ketté egy virágmintás anyagot és rajzoljon rá egy szívet. 1 cm-es ráhagyással vágja körbe. Az így keletkezett két szív alakú textilmintát varrja össze színükkel egymás felé és hagyjon rajta egy nyílást.
Fordítsa ki a szívet, tömje meg és varrja össze a nyílást.
Díszítse gyöngyökkel. A lánc készítéséhez fonjon össze három szál fonalat és hagyja olyan hosszúra, hogy a nyakába tudja akasztani.Szív alakú függő
Horgoljon egy szívet, de a lánchoz használjon eltérő színű fonalat. A láncot hagyja olyan hosszúra, hogy a nyakába tudja akasztani. A szív szélét a lánchoz használt fonallal, pelenkaöltéssel varrja körbe.


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által