Esküvői előkészületek

Esküvői előkészületek

inden hölgy életében vannak olyan különleges napok, - diplomaosztás, eljegyzés, esküvő, születésnap, stb., amikor különösen szépnek szeretnének látszani. Tehát, ezekre időben kell elkezdeni a felkészülést, hogy semmit se hagyjunk ki és mindent figyelembe vehessünk.


Valami miatt legelőször mindig a ruhánk jut az eszünkbe. Úgy tűnik számunkra, hogy a sikeresen kiválasztott öltözet – a sikerünk záloga. De várjunk csak, hiszen nem a ruha teszi az embert, hanem az ember a ruhát. Hiszen elvonhatja-e a ruhánk a vendégek figyelmét az ápolatlan hajról, a problémás bőrről, az arcon lévő nem kívánatos szőrszálakról és a felesleges kilókról? Természetesen nem! Így tehát, tegyük nyugodtan a ruhát a listánk legvégére és kezdjünk el magunkkal foglalkozni.

  1. Csodálatos haj. A várt ünnep előtt néhány hónappal állítsunk le minden hajunkkal végzett kísérletet. Az extrém festés, berakás, ismeretlen eszközök – mindezt hagyjuk a későbbi időkre. Biztosítsunk hajunknak pihenőt az otthoni spa-fürdőnkben. Hetenként kétszer tegyünk a hajunkra tápláló berakást, mindig használjunk kondicionálót, és lehetőség szerint kerüljük a hajszárító használatát.
  2. Karcsú vonalak. Néhány hónap alatt természetesen nem válhatunk fitnesz-bajnokokká, de könnyedén karcsúsodhatunk és formába hozhatjuk magunkat – ez lehetséges. Zárkózzunk el az édességtől, a lisztesektől és az alkoholos italoktól. A vacsorát helyettesítsük zöldségkörettel. Sokat mozogjunk, sportoljunk.
  3. Hibátlan arcbőr. Az arc – ez a legfontosabb, amire mindenki figyelmet fog fordítani. Előre gondoljuk át sminkünket és kezdjük el bőrünk hidratálását. Amennyiben az arcunkon nem kívánatos szőrszálak nőnek, azoktól kétségtelenül meg kell szabadulnunk. És jobb nem kísérleteznünk, hanem használjuk a Braun cég mélytisztító kefe-fejjel ellátott speciális arc-epilátorát. Ennek használatával biztosak lehetünk abban, hogy a bőrünk tiszta és sima lesz.
  4. Puha és rugalmas bőr. Hidratáljuk bőrünket testápoló tejjel vagy olajjal minden alkalommal, amikor kijövünk a zuhany alól. Amennyiben a természet adta bőrünk túlságosan fehér, ami nincs nagyon összhangban a ruhánkkal, akkor napozzunk egy kicsit. De ezt fokozatosan tegyük, s ne az ünnep előtti napon. Hiszen nem akarunk egy végzetes szépség helyett a piros paradicsomra hasonlítani.
  5. Manikűr. A kéz mindig magára vonja a figyelmet, ezért a manikűrt nem tudjuk megúszni. Ezt, természetesen nem kell túl korán elvégezni, ugyanakkor az utolsó pillanatra se hagyjuk. A rohanásban és a nyüzsgésben lehetséges, hogy egyszerűen nem marad rá időnk.
WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Azt kívánjuk, hogy az ünnep sikere felülmúlja minden várakozását, és hogy Ön – varázslatos szépségével mindenkit meghódítson.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által