Farsangi jelmez kölcsönzés

Farsangi jelmez kölcsönzés

Ismét itt a farsang, amikor jelmezről kell gondoskodnunk.


Ha nem tartozunk az ügyes kezűek közé, akkor bizony meg kell vásárolni. Jobban járunk azonban, ha kölcsönzünk egyet. Akár magunknak is, és akkor rendezhetünk egy felnőtt farsangi bulit.

A kreatív szülőknek nem okoz gondot a farsangi jelmez elkészítése. Ha nem tartozunk közéjük, inkább kölcsönözzünk egyet!

Budapesten több helyre is mehetünk, vidéken sajnos kevesebb a lehetőség – ha nem találunk a közelben kölcsönzőt, az interneten is keresgélhetünk.

Budapesten

  1. A XIV. kerületi Dózsa György úton található a Forgatag jelmezkölcsönző, ahol készítéssel, szabással és varrással is foglalkoznak. A weboldalukon előre is tájékozódhatunk a kínálatról, de a boltban személyesen is kiválaszthatjuk a nekünk tetsző darabot. A gyerekruhák kölcsönzési díja 4-5, a felnőtteké pedig 5-7 ezer forint. Fontos tudni, hogy meglehetősen sok kauciót kérnek, a gyerekjelmezeknél 5, a felnőtteknél pedig 10 ezer forintot.
  2. Szintén a XIV. kerületben, az Erzsébet királyné útján található a Mandarin jelmezkölcsönző, ahol a farsangi gyerekruhákat egységesen 3500 Ft-ért, a felnőtteket pedig 5 ezerért kaphatjuk meg két napra. A weboldalukon nincsenek különválasztva a fiús és lányos ruhák, csupán név alapján tudunk keresgélni, ezért csak akkor érdemes előtte megnézni a kínálatot, ha konkrét jelmezt keresünk.
  3. Közel 10 ezer jelmez vár ránk, ha ellátogatunk az Aramis jelmezkölcsönzőbe, a VI. kerületbe. Emiatt a weboldalukon csak kevés ruha fotója található meg. A gyerekruhákat 3500, a felnőtteket 4500 Ft-tól kínálják.

Vidéken

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  1. A Csillag jelmezkölcsönzőnek Budapesten és Szegeden is található boltja. A gyerekjelmezek kölcsönzési díja 3800–4600, a felnőtteké 4–9 ezer Ft. A farsangi időszakban, vagyis január 20.–február 28. között a kölcsönzési idő náluk csak 1 nap. Bár a weboldalukon sok ruhát megnézhetünk előre, a méretek nincsenek fent, így mindenképpen el kell látogatnunk a boltba.
  2. Pécsen található a Flab jelmezkölcsönző, ahol szintén bérelhetünk farsangi jelmezt. Náluk az árakat korcsoportok határozzák meg: az óvodásoknak 2500, az iskolásoknak 3500, a felnőtteknek pedig 4500 Ft-ért kölcsönöznek ruhát.
  3. Debrecenben, a Sissy ruhakölcsönzőben a gyerekjelmezeket 3–5 ezer Ft-ért, a felnőtteket pedig 4–10 ezer Ft-ért kínálják. A weboldalukon sok ruhát találunk, a képre kattintva pedig a méreteket és a pontos árakat is megtudhatjuk.

Interneten
Ha nincs a közelünkben olyan bolt, ahol jelmezt kölcsönözhetnék, akkor ezen a weboldalon biztosan fogunk találni. Átlagosan 2-3 ezer forintért kínálnak ruhákat, külön a fiúknak és a lányoknak. Ugyan mindegyiknél oda van írva a méret, érdemes e-mailt írni nekik a ruha nevével, és akkor elküldik annak pontos méreteit. Ha nincs szükségünk teljes jelmezre, csak valamilyen kellékre vagy kiegészítőkre, azt is találunk náluk. Ugyanezen az oldalon találunk felnőttek részére is különböző ruhákat – körülbelül 3-4 ezer forintért.

Kauciót szinte mindenhol kérnek, ennek mértékéről mindig a kölcsönzés előtt tájékozódjunk!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!