Férfi borotválkozás

Férfi borotválkozás

Megunta, hogy szúrja a kedvese borostája? Azt szeretné, hogy az arca mindig sima és kellemes tapintású legyen? Íme, néhány egyszerű tanács hogyan érhetjük el mindezt!


  1. Bókoljunk neki! Ne tegyünk semmilyen megjegyzést és elégedetlenkedjünk akkor, amikor a kedvesünk nincs megborotválva. Ugyanakkor, amikor végül megborotválkozott, akkor feltétlenül bókoljunk neki: „Óh, ma milyen jól nézel ki, nem is tudom mitől?”.
  2. Gyakrabban pusziljuk meg! Párjának rá kell ébrednie a simára borotvált arc előnyeire. Ismét nem célszerű arról beszélnünk, hogy mennyire kellemetlen akkor megpuszilni, amikor nincs megborotválva, hadd vegye észre inkább saját maga a különbséget. Legyünk vele gyengédebbek és szeretetteljesebbek, amikor bársonyos az arcbőre!
  3. Kössünk egyezséget! Lehetséges, hogy a kedvese szintén szeretne tőlünk valamit, ami nekünk nincs különösebben ínyünkre. Így azonban egy korrekt kompromisszumról lesz szó.
  4. Ajándékozzunk neki egy jó borotvát! Lehetséges, hogy az egyetlen ok, ami miatt kedvese nem kedveli a borotválkozást – hogy nem megfelelő a borotvája? Állandó kényelmetlenség és irritáció – ezek valóban nem a legkellemesebb dolgok. De hiszen ezt a problémát könnyedén orvosolhatjuk! A haladás nem áll meg, és a korszerű borotvák ma már minden férfi elvárásának megfelelnek. Válasszuk ki a kedvesünk számára a Braun valamelyik újdonságát, amelyet a legfontosabb férfiúi kívánságoknak megfelelően dolgoztak ki. Például, - amennyiben párja csak a vizes borotválkozásban hisz, megajándékozhatjuk egy Braun WaterFlex borotvával – ezt korlátlanul lehet vízzel és borotvakrémmel használni.
  5. Ösztönözzük őt! Észrevéve, hogy kedvesünk reggel megborotválkozott, készítsünk neki egy ünnepi vacsorát, vagy találjunk ki neki bármilyen más, kellemes ajándékot. (csak ne ismerjük be, hogy ez milyen alkalomból is történt.) Legyünk talányosak, hadd töprengjen rajta. Addig ismételjük mindezt, amíg végül ki nem találja.
WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

S végül és a legfontosabb tanács: mindenhez mosolyogva viszonyuljunk, és ne veszítsük el pozitív hozzáállásunkat! Szeressük egymást és legyünk boldogok!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Rita06

Rita06

Jelentett

Kérek termékmintát teszteléshez férjem örülne neki. Köszönöm!

  • Jelentem
Botkoka75

Botkoka75

Jelentett

Leírás alapján szívesen vennék ilyen gépet a Férjemnek!

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által