Férfi szakáll divat

Férfi szakáll divat

Minden férfi életében legalább egyszer elgondolkozik magában: „Ne növesszek-e inkább szakállt, mivel az arcszőrzetem úgyis nő és sehogyan sem lehet megállítani?” Ezen kívül mindenki szeretné néha megváltoztatni kinézetét, és különféle formában megnézni önmagát.


Amennyiben barátunk is hasonlóképpen őrlődik, soroljuk fel neki a „pro” és „kontra” érveket.

A „pro” érvek:

  1. A hideg évszakban a szakáll határozottan melegebb érzést jelent. Amíg mi, szegény nők, sálakba bugyoláljuk magunkat, addig a szakállas férfiak nyugodtan sétálgathatnak az utcán.
  2. A szakállas férfiak rögtön komolyabbnak, férfiasabbnak és karizmatikusabbnak tűnnek. De természetesen csak abban az esetben, ha ez egy szép, ápolt szakáll, s nem pedig egy százfelé álló csutak. Ezért a szakállt ápolni kell, egy gondos formát adva neki. Így, amennyiben a szerelme mégis elhatározásra jut, akkor nem lesz gondja a következő ünnepre szóló ajándék-vásárlással – ajándékozzunk neki Braun Series borotvát, ami rendkívül precíz borotválkozást biztosít.
  3. A szakáll eltakarhatja a bőr hiányosságait és korrigálhatja arcunk formáját. A szakáll kiválasztott formájától függően az arcunkat kerekebbre, vagy pedig ellenkezőleg, hosszúkásabbra alakíthatjuk, elrejthetjük tokánkat, kihangsúlyozhatjuk vagy mérsékelhetjük az arccsontunk látványát.
  4. A bajusz és a szakáll allergia esetén segíthet. A bajusz szűri a levegőt és nem engedi át a polleneket s az egyéb allergéneket.
  5. A szakáll megvéd a napsugárzástól és fenntartja a bőr természetes egyensúlyát.
WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

A „kontra” érvek

  1. Sok cég elvárja, hogy munkatársai legyenek mindig simára és tisztára borotváltak. Saját korlátai vannak a sportolóknak, tűzoltóknak és rendőröknek.
  2. A szakáll szúr. És itt kell döntenünk, hogy készek vagyunk-e egy szakállassal csókolózni vagy sem.
  3. Általában, a szakállas emberek gyakrabban tűnnek gyanúsnak. Ezen kívül, ha a barátja útlevelében egy szakáll nélküli kép van, akkor hosszabb időre feltartóztathatják a határon, és gondosabban ellenőrizhetik.
  4. A kisgyerekek gyakran félnek a szakállas emberektől, sírni kezdenek és elbújnak előlük.
  5. A szakállt gondosan kell ápolni. Az csak a látszat, hogy a szakáll kiküszöböli a borotválkozást. Rendszeresen egyengetni, igazgatni kell, ami jóval több időt vesz igénybe.

Közösen mérlegeljük a „pro” és „kontra” érveket, és hozzuk meg a döntést!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által