Fogfehérítési módszerek

Fogfehérítési módszerek

Ma már számos fogfehérítési eljárás létezik, így nehéz eldönteni, melyikre áldozzunk pénzt, hiszen sokba kerülnek.


Íme egy kis segítség a választáshoz.

A kor előrehaladtával  fogaink fokozatosan veszítik el eredeti színüket. A legújabb fogfehérítő módszerek azonban segítenek újra széppé varázsolni a mosolyunkat!

Otthoni módszerek

1. Fehérítő szett

Ha gyorsan szeretnénk látványos eredményt elérni, használhatunk otthon fogfehérítő szettet, amely azonban sokkal kisebb arányben tartalmaz fogfehérítő anyagot (hidrogén-peroxid, vagy más kémiai vegyületet), mint egy professzionális, szakorvosi kezelés. Az ára körülbelül 10–20 ezer forint.

2. Fogkrém

A felületi elszíneződések akár 80%-át is képesek eltávolítani a pirofoszfátokat és hidratált szilikákat tartalmazó fogkrémek, de ezek valójában csak a fog felszínét képesek fehéríteni.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Professzionális eljárások

1. Lézeres fogfehérítés

Ez a legújabb és leghatékonyabb módszer, hiszen a 16 árnyalatot tartalmazó, mindenhol ismert skála szerint 6-12 árnyalatot tudnak vele fehéríteni. A kezelés egy speciális gél vagy ecsetelő felvitelével kezdődik, amit aztán lézerrel világítanak meg, így a fehérítő anyag nemcsak a külső rétegekbe, - vagyis a fogzománcba, - hanem mélyebbre, a dentinhez is eljut, ezzel biztosítva a tartós, hatékony eredményt. A fogfehérítés teljesen fájdalommentes, viszont elég drága, ugyanis 120–150 ezer forintba kerül. A hatása körülbelül 1–2 évig tart.

2. Hidrogén-peroxidos fogfehérítés

Ezzel a módszerrel egy alkalommal a már fent említett skála szerint 6-7 árnyalatnyi fehérítést lehet elérni. Első lépésként egy speciális ínyvédőt helyeznek fel annak érdekében, hogy megvédjék a lágy szöveteket, majd a fogorvos egy hidrogén-peroxidos zselét visz fel a fogakra, és egy speciális lámpa segítségével megvilágítja azokat. Érdemes olyan fogászati rendelőt választani, ahol az eljárás előtt szükséges fogkő-eltávolítás is benne van az árban (akciósan akár 20 ezer forint is lehet).

3. Bio-fogfehérítés

A peroxidmentes fogfehérítést szokták bio-módszernek is nevezni, ugyanis a hatóanyaga nem hidrogén-peroxid, hanem nátrium-perborát, amely egy környezetbarát fehérítő anyag. Segítségével a 16 árnyalatból álló fogfehérítési skálán általában 2-3 fokozatot lehet fehéríteni. Mivel fájdalommentesen távolítja el az elszíneződésért felelős lerakódásokat, nem károsítja a fogínyt és a fogzománcot, ezért nem okoz fogérzékenységet sem. Ára körülbelül 10-20 ezer forint.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által