Formás lábak 5 lépésben

Formás lábak 5 lépésben

Tekintse meg az alábbi 5 gyakorlatsort, amely fejleszti az egyensúlyérzéket és erősíti a lábakat.


A formás lábak eléréséhez nem kell edzőterembe járnia. A saját testsúlya és néhány gyakorlat otthoni elvégzésével lábait pillanatok alatt megerősítheti. Csupán egy lépcsőre, egy falra és egy nagy műanyag labdára van szükség, amelyet bármely játékboltban megvehet. Mielőtt belekezdene a gyakorlatokba, egyeztessen orvosával, hogy meggyőződjön róla, egészsége megengedi egy új edzésforma elkezdését. A lábak kihangsúlyozása érdekében minden gyakorlatból kétszer 12-őt végezzen. Választhatja azt is, hogy csak egyetlen mozdulatsorból végez kétszer 12-őt, és azt más gyakorlatokkal vegyíti.

 A formás vádliért és a vékony bokáért - Sarokemelések

1. Álljon a lépcső szélére úgy, hogy mindkét sarka kissé lelógjon a lépcsőről. 2. Egyik lábát emelje fel a lépcsőről, így csak egy lábon egyensúlyozik, majd a vádliját használva emelje fel magát, majd ereszkedjen újra le. 3. Végezzen ebből ezen az oldalon egy sorozatot, majd ismételje meg a másik lábán is. A combizom erősítése izmos combokhoz vezet — Ülés a falnál

Támaszkodjon a falnak csípőszélességű terpeszállásban. 1. Álljon a falhoz, a lábfejei csípőtávolságra legyenek egymástól. Miközben hátával a falhoz támaszkodik, csússzon lejjebb addig, míg a combjai párhuzamosak lesznek a talajjal, és a térdei egy vonalba kerülnek a lábujjaival. 2. Tartsa meg ezt a pozíciót egy percen keresztül anélkül, hogy a feneke lejjebb esne. A második sorozatnál tartsa ki ezt 90 másodpercig.

Teljes láb erősítése — Hegymászó gyakorlat

Silk epil 7 kettős hatású epilátor
Braun Silk epil 7 kettős hatású epilátor
(62)

Braun Silk epil 7 kettős hatású epilátor

Fedezze fel most!

Helyezkedjen el a talajon fekvőtámaszban, húzza fel az egyik lábát, mintha épp egy sprintet készülnél lefutni. 1. Lassan feszítse meg a hasizmait, és váltogassa a lábak pozícióját úgy, hogy az eddig kinyújtott lábát húzza be a mellkasához, és a behajlított lábát pedig kinyújtja. 2. Ha már ritmusba került, gyorsítsa fel a tempót, és végezze a gyakorlatot 30 másodpercen át. A második sorozatnál végezze a gyakorlatot 45 másodpercig.

A belső comb megdolgoztatása — Guggolások

Helyezzen egy labdát a térdei közé, majd lassan ereszkedjen guggoló pozícióba - figyeljen oda, nehogy előreessen. 1. Miközben a háta egyenes, és a köldökét egészen behúzta a gerincéig, szorítsa össze a labdát a térdei között. 2. Emelkedjen újra fel az eredeti testhelyzetbe, majd ismételje meg a gyakorlatot.

 A hosszú, vékony lábakért — Harcos póz/Hosszú kitörés

Miközben a lábfejei csípőszélességben vannak, jobb lábbal lépjen egy nagyot hátra úgy, hogy kitörés pozícióba kerüljön. 1. Maradjon ebben a helyzetben, és közben emelje a kezeit a feje fölé (de közben ügyeljen rá, hogy a vállai ne feszüljenek meg). 2. Kis szögben dőljön előre, majd lassan emelje el a jobb lábát a talajról, hogy a teste egyenes vonalat képezzen az ujjaitól egészen a lábujjáig. 3. A lábujjaival spicceljen, feszítse be az izmait, és maradjon ebben a pozícióban, amíg csak tud.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

icu55

icu55

Jelentett

Nagyon jó meg csinálom

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által