Frizurák készítése otthon

Frizurák készítése otthon

Vonzza magára a tekinteteket – munkahelyén és szórakozás közben – az alábbi öt, saját kezűleg elkészíthető frizurával.


Lófarok dús hatással

Ez az alacsony lófarok dús hajkoronával és elegánsan romantikus hullámokkal nemcsak „iroda-biztos”, de bulik alkalmával is kitűnő hajviselet.

Hogyan készítse el? Gyengéden és lassan tupírozza meg a haját (csak a haj tövénél) mindenütt, kivéve elöl. Miután ezzel elkészült, egy kis hajspray-vel rögzítse a lófarokba kötött frizurát. A parti után hajbalzsam és széles fogazatú fésű segítségével fésülheti ki a haját.

A frizura elkészítéséhez használjon volumennövelő sampont és balzsamot, valamint dúsító hajformázó habot, majd körkefével szárítsa be a haját!

Elegáns retró megjelenés

Ennek az ötvenes évek ihlette frizurának köszönhetően haja nem fog a szemébe lógni, így zavartalanul használhatja a laptopját, sőt, ez a stílus tökéletes kiegészítője lesz új koktélruhájának is.

Hogyan készítse el? A dúsabb hatás és volumennövelés érdekében, ehhez a frizurához ne használjon hajvasalót, csak hajszárítót! Ezáltal az elegáns és egyenes frizurához elegendő rugalmasság is társul. A frizura elkészítését a homlok vonalánál kezdje (7/8 cm), a hajtincset a hajvégeknél fogva szorosan húzza hátra a fejtető irányába és hullámcsattal rögzítse!

Használjon hajerősítő sampont és balzsamot, hogy megvédje haját a hőformázás okozta károsodástól, és alkalmazzon regeneráló krémpakolást a töredezett hajvégek ápolására, valamint a haj további károsodásának megelőzésére.

Sikkes, oldalt megkötött lófarok

Az oldal lófarok könnyen gyerekes külsőt eredményezhet. Ez elkerülhető azonban, ha a lófarkat a fül alatt kötjük meg és a haj természetesen esik a vállunkra.

Hogyan készítse el? Kövesse hajának természetes hullámát! A lófarok elkészítéséhez haját tekerje egy kis átmérőjű hajsütővas köré: középen kezdje és a végek felé válasza ketté a haját. A lófarok elkészítése előtt a fejtetőn és a homlokrésznél fésülje haját tetszőleges irányba. A frizurát a fejtető hátsó részénél végzett óvatos tupírozással emelje meg. Hajgumi segítségével rögzítse a haját. Kefével fésülje át a lófarkat és vigyen fel az oldalakra enyhe tartást kölcsönző hajzselét, amellyel a kilógó hajszálakat is kordában tarthatja.

Használjon szálkásodás elleni sampont és balzsamot, hogy megvédje haját a károsodástól.
Ezáltal a hullámos hajat is kordában tarthatja és selymesen puha külsőt kölcsönözhet frizurájának.

Kifinomult frufru

Az egyszerű frufrut feldobhatjuk, ha a hajfürtöket a homlok felől a szemhez közel vezetjük. A frizura egyéb részeivel már alig lesz dolgunk. Ez a frufru elegánsan laza hullámokkal kombinálva alkalmi viselet, de hétköznapi vagány stílussá is alakítható.

Hogyan készítsük el? A hajat teljes hosszában körkefével szárítsa meg! Vasalja át a frufru végeit, amellyel extra lágy hatást kölcsönözhet a hajnak. Ujjaival fésülje haját oldalra és egy kis hajspray-vel rögzítse a frizurát.

Használjon enyhe erősségű, szálkásodás elleni sampont és balzsamot. Ez segít kordában tartani a sprőd hajat és selymesen puha hatást eredményez.

Hollywood-i hullámok

A ragyogóan nőies frizura mindig nagy sikert arat, főként, ha haját feltűnő színre festi.

Hogyan készítse el? Vigyen fel hajformázó habot a még nedves hajra, majd a tincseket széles, lapos hajkefe segítségével szárítsa egyenesre! A hátsó és oldalsó tincseket közepes méretű hajcsavarókra tekerje, felülről lefelé haladva. Elöl viszont kisebb átmérőjű csavarókat használjon és a tincseket elölről hátrafelé tekerje fel. A kecsesen leomló hatást úgy érheti el, ha haját hátrafelé fésüli és ujjaival fellazítja. Ehhez a frizurához használjon a hőnek ellenálló és a hajnak ragyogást kölcsönző hajformázó sprayt.

Használjon tökéletes őszfedést biztosító, természetes alapanyagú hajfestéket, valamint két héttel a festés után alkalmazzon hajszínélénkítő pakolást, amellyel hajának extra friss színt kölcsönözhet.

Ajánlott bejegyzések:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Hajápolási tippek
Enrico Mariotti mesterfodrász most szeretne eloszlatni néhány - a hajápolással kapcsolatos...

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!