Gyors és egyszerű frizurák

Gyors és egyszerű frizurák

Amikor frizuránk már veszített formájából nekünk pedig sebtében kellene életre kelteni, akkor a felfrissítéséhez valami gyorsan kivitelezhető és egyszerű megoldásra van szükség. Íme közülük néhány!


Volumennövelés
Ha a frizuránk a nap derekára kissé összeesik, hajtsuk előre a fejünket, kissé rázzuk meg, majd fújjuk át hajlakkal; ez az eljárás ugyanis megemeli a haj tövét. Amennyiben szükséges, egy sűrű fogazató fésű és némi tupír segítségével tovább fokozható a hatás. Noha egy rohanó anyukának nincs mindig ideje az alapos hajszárításra, azonban a megfelelő termék, például a Pantene Volume & Body termékcsalád használatával hosszantartó formát és teltséget kölcsönözhetünk számára. Ha mégis használunk hajszárítót, akkor a szárítást itt is előre hajtott fejjel végezzük!

Fejtető konty
A hosszú haj egy idő után veszíthet szépségéből, különösen, ha mosása óta már eltelt néhány nap. A fejtető konty könnyen elkészíthető és stílusos, mindössze pár másodpercet vesz igénybe. Fogjuk össze hajunkat a fejkoronán, és készítsünk belőle egy laza lófarkat! Visszafelé fésüléssel növeljünk térfogatán, csavarjuk meg és készítsünk belőle fánk kontyot, amelyet hajtűkkel és csatokkal rögzítsünk. Az eredményt fújjuk át hajlakkal, az esetlegesen kilógó szálakat vagy tincseket pedig simítsuk hátra a fül mögé!

Játék az elválasztással
Mindig ugyanott választja el a frizuráját? Iktasson be egy gyors cserét, a hatás garantáltan nem marad el! Fésülje oldalra frizuráját most a megszokottól eltérő irányban, vagy egy modernebb változat kialakításához nedves ujjakkal keressen egy forgót, aminek irányába elfésüli a hajat.  

Csinos hajfonat
Amennyiben reggelente már nem jut elegendő idő a hajszárításra, húzzuk össze hajunkat az egyik oldalon és készítsünk belőle egy laza fonatot úgy, hogy pár tincset szabadon hagyunk az arcunk körül. Hirtelen kell jól kinéznie akár a munkahelyén akár egy hirtelen ötlettől vezérelt társasági eseményen? Engedje ki a fonatot, majd egy pár csepp argán olajos Pantene Dry Oil szérummal szelídítse meg a szálló hajszálakat, s a fonat helyében nem marad más, mint egy gyönyörű, hullámos frizura.

Ruganyos hajfürtök
Amennyiben frizurája hajlamos arra, hogy a nap folyamán rendezetlenné váljon, akkor hajsütővas és hajlakk segítségével élénkítse fel az elülső tincseket. Nincs kéznél hajsütővas vagy hajvasaló? Nedvesítse be a begöndöríteni kívánt hajtincset, csavarja fel mutatóujja köré, majd rögzítse egy hajtűvel vagy hajcsattal. Képezzen pár hajfürtöt ezzel a módszerrel és haja újból visszanyeri ruganyosságát.

Ön milyen módszereket javasol a frizura gyors újjáélesztésére? Ossza meg másokkal tippjeit!

Pantene Pro-V Większa Objętość 3w1 Szampon
Pantene Pro-V Volume & Body 3az1-ben Sampon

Pantene Pro-V Volume & Body 3az1-ben, 360 ml, Lelapuló Hajra

Fedezze fel most!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

KatrinaD

KatrinaD

Jelentett

Csak egy tipp: mikor nincs időm megmosni az egész hajamat, az arcom körüli tincseket mosom át gyorsan samponnal, amitől az egész hajam frissebbnek tűnik. Mikor nincsen szárazsamponom, a lányom babahintőporából szórok a tenyeremre, és lazán a hajamra szórom, aztán átfésülöm. Sötét színű hajnál kevésbé működik mert "őszes" hatást kelhet, de egy alapos átfésüléssel azon is alkalmazható.

  • Jelentem
tonline

tonline

Jelentett

Nagyon tetszett és jó ötleteket adott a "Gyors és egyszerű frizurák"-ról szóló cikk.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által