Hajápolási tanácsok

Hajápolási tanácsok - dús haj titka

A leggyakoribb kívánság, amit a fodrászok hallanak, hogy a kuncsaftjuk dúsabb frizurára, sűrűbb hajzuhatagra vágyik. 3 tanács, ami segít a dús frizura elkészítésében


Az első lépés a fodrásznál kezdődik!

Mindannyian tökéletes frizurára vágyunk és csak kevesen születünk olyan remek hajjal, ami kevés erőfeszítéssel is jól áll. A dús haj a nőiesség és egészség egyik évezredes jelképe, ez a kihívás pedig elsősorban a fodrászokat állítja nagy feladat elé. A tökéletes frizura alapja ugyanis a jó vágás, mely után magunk is könnyedén kordában tudjuk tartani a hajfürtjeinket. Egy ügyes fazon a legvékonyabb szálú, kevés hajból is dús hatású frizurát varázsol. A legfontosabb szempont, hogy ne lapuljon a hajunk, ehhez az szükséges, hogy ne legyen túl hosszú! Ha ragaszkodunk is a hosszú hajhoz, legfeljebb vállig érjen és soha ne ritkíttassuk a vékonyszálú, ritkás hajat! Rövid hajnál legalább havonta járjunk fodrászhoz, hogy mindig ápolt és rendezett legyen a frizuránk!

Otthoni ápolás

Mi magunk is sokat tehetünk a dúsabb hatás eléréséért. Hajmosáskor olyan trükköket is bevethetünk, melyeket híres modellek is alkalmaznak a gyönyörű frizuráért, ilyen egyszerű hajápolási tipp például, ha szénsavmentes ásványvízzel öblítjük le a hajunkat mosáskor. A lágy víztől szebb csillogású lesz a hajunk és egészségesebb. A különböző balzsamok, vagy pakolások jobban kifejtik a hatásukat, ha a hatóidő alatt törülközőt tekerünk a haj köré. A hajszárításnál figyeljünk rá, hogy hideg levegővel szárítsuk a hajat és a formázást ne vizesen végezzük! Rendszeresen ápoljuk és vágjuk (vágassuk) a hajvégeket a dús hatás érdekében!  A vékonyszálú hajnál vigyázzunk azonban a túl sok kondicionáló, balzsam és pakolás használatával, inkább a hajvégekre használjuk ezeket a készítményeket! Ne mossunk minden nap hajat és ügyeljünk arra, hogy jó minőségű készítményeket használjunk! Egy jó fejmasszázs is segít, hogy minél szebb hajkoronánk legyen.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Trükkös frizura?

Dús hajat szerencsére nemcsak tupírozással érhetünk el, a könnyű hullámok, laza göndör tincsek természetesebb hatást keltenek, mint a fejtetőn tornyosuló hajszobor. Dúsabb lesz az egyenes haj, ha nagyméretű körkefével szárítjuk be a frizurát a haj tövétől indulva a hajvégekig. Ha szeretnénk loknikat, vigyázzunk a göndörítéssel! A hajsütővas gyakori használatától töredezett, száraz lesz a hajunk, használjunk inkább hajcsavarókat. A feltekert hajra permetezzünk hajfixálót! Ha a legnagyobb méretű csavarót használjuk, nem göndör, csak kócos hatású, laza lesz a frizuránk.

A hajápolás összetett folyamat, sok minden kihat a frizuránk állapotára. A dúsabb haj érdekében fogyasszunk sok B6-, A- és C- vitamint, valamint figyeljünk a kalcium bevitelre is!

Kapcsolódó cikkek:


Első benyomás – reflektorfényben a haj.

A fejbőr jó állapotának karbantartása

A korpa eltávolítása

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek