Hideg kéz ellen

Hideg kéz ellen -sál készítés

Íme, egy könnyen elkészíthető kötött sál, amelynek klassz, nagy zsebei a hideg időben még a kezeit is melegen tartják.


Amire szüksége lesz:

  • 7.5-ös kötőtű
  • 4 x 50g-os motring tiszta pamut fonal
  • DK (vékony) fonal
  • nagylyukú varrótű
  • gombostűk
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


1. lépés –
Végig dupla fonallal dolgozzunk, hogy a sál igazán vastag és meleg legyen. Szedjünk fel 36 szemet és kössünk 420 sortlustakötéssel (minden sor sima) majd láncolja le.1. lépés

2. lépés–A sál mindkét végét hajtsuk fel egy-egy zseb számára és az oldalakon gombostűvel tűzzük meg. (1. lépés). Nagylyukú varrótű segítségével, maradék vékony fonallal a zseb oldalait hímző szegéssel varjuk össze.2. lépés


Szeretne hozzászólni a cikkhez? Ossza meg véleményét a Megjegyzés rovatban! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által