Hódító téli smink jeges hangulatban

Hódító téli smink jeges hangulatban

A nyár bronzos, aranyló árnyalatai után a tél jeges hangulatát idéző sminkkel hódíthatunk az ünnepek alatt, vagy akár hétköznapokon is. A visszafogott, kevésbé hangsúlyos színekkel olyanok lehetünk, mint egy hókirálynő, akit a férfiaknak kell felmelegíteniük.


A nyári élénk színek használata után újdonságot jelenthet a téli szezon hideg színvilága, ami a hűvös elegancia és törékeny nőiesség mellett bájt és vonzó külsőt kölcsönöz a nőknek. Persze érdemes megtanulni, hogy használjuk ezeket a visszafogott színeket, a sminkelés aranyszabályait most sem szabad elfelejteni.

A jégkirálynő stílushoz elfelejthetjük a szoláriumot, a fehér bőr kifejezetten előnyös, igaz, a mediterrán típusúak is átalakulhatnak hűvös szépséggé. Ehhez első lépésként a bőrünk színétől egy árnyalattal világosabb alapozót használjunk, amitől porcelánhatású lesz a bőrünk. Vigyázzunk azonban, nehogy túlzásba essünk és „maszkos” hatású legyen az alapozás.

A jeges smink titka, hogy nincsenek erőteljes kontrasztok az arcon. A szem körül világos szemhéjpúdert használjunk, fehér, jég kék, ezüst, vagy halvány rózsaszín árnyalattal, a szempillákat pedig ne hangsúlyozzuk. A tökéletes hatás érdekében fehér, vagy kék szempillaspirált is felvihetünk, ez azonban csak alkalmakra javasolt, kiváló parti smink lehet a zúzmarás hatású szempilla, amit speciális tincses spirállal érhetünk el.

A szem „fakóságát” tökéletesen ellensúlyozza a szájfény, ami nélkül könnyen jelentéktelenné válhat a sminkünk. Válasszunk halvány rózsaszín, barack, vagy lila szájfényt, a lényeg, hogy erősen csillogjon. Óvatosan bánjunk a pirosítóval, a szájfénnyel megegyező árnyalatot használjunk, éppen csak jelzésként. A hatást még jobban fokozhatjuk, ha a pirosítóból a külső szemhéjra is teszünk egy keveset. A jeges smink tökéletesítéséhez a csillámló fehér arcpírt is kipróbálhatjuk!

Tévedés azt gondolni, hogy barna szemmel nem lehetünk jégkirálynők, csak az eltérő árnyalatokra kell kissé jobban figyelni! Míg kék szemmel a kék és halványzöld szemhéjpúder is kiváló, barna szemmel túlságosan „színes” hatást érhetünk el ezekkel, így használjunk inkább fehér szemhéjpúdert.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Kristen

Kristen

Jelentett

Good article !

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által