Hogyan óvjuk a hajunkat a napsugárzástól

Hogyan óvjuk a hajunkat a napsugárzástól?

A napfény nem csak a bőrünk, de a hajunk egészségére is veszélyes lehet, megfelelő ápolás mellett azonban megelőzhetjük, hogy a hajszálak károsodjanak.


  • Válasszunk kénmentes hajsampont, a napsütés mellett így még kevésbé vesszük igénybe a hajszálakat. A haj színe tovább marad élénk és csillogó fényét is megőrzi.
  • A napsütés, - akár csak a bőrt, - a hajat is kiszárítja. Az ivás mellett hajápoló készítménnyel is pótoljuk a szükséges folyadékot, hidratáljuk a hajunkat is!
  • Fontos az UV védelem! Otthon is készíthetünk a hajunkra UV szűrős hajápolót, használjunk 25 faktoros fényvédő krémet hozzá! Lehetőleg kevésbé zsíros készítményt válasszunk, tegyünk egy csészébe három kávéskanalat belőle, majd adjunk hozzá 1,5 dl vizet. Keverjük össze és tegyük szórófejes flakonba. Permetezzük be vele az elkészült frizurát!
  • Napozás közben lehetőleg viseljünk kalapot, vagy kendőt!
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!