Hogyan tüntessük el a szem alatti sötét karikákat?

Hogyan tüntessük el a szem alatti sötét karikákat?

Íme egy útmutató, amely lépésről-lépésről ismerteti Önnel, hogyan tüntetheti el a nyomasztó, szem alatt megjelenő sötét karikákat..


Tipp A sötét karikák nem a szem külső részénél alakulnak ki, ezért ezeken a területeken ne használjon korrektort, mivel az csak kiemelné a szem körüli mosolyráncokat.


1-Miért, ó miért? A sötét karikákért javarészt a gének okolhatók, azonban más egyéb tényezők, például a nem megfelelő diéta, a kialvatlanság, a folyadékhiány, az öregedés és a napsugárzás is hozzájárulhatnak a kialakulásukhoz.

2-Használja a megfelelő kozmetikumokat! Olyan szemápolási termékeket válasszon, amelyeket kifejezetten a duzzadt szemkörnyék és a sötét karikák kiküszöbölésére terveztek, vagyis amelyek olyan összetevőket tartalmaznak, mint pl. a kojic sav, édesgyökér, retinol, C- és K-vitamin (ezek segítenek a bőr megvastagodásában, serkentik a szem körüli hajszálér-hálózatot, valamint kiegyenlítik a pigmentációt). A bekent szem alatti területen hagyja hogy ezek a termékek 1 percen keresztül kifejtsék hatásukat.


1. lépés 2. lépés


3-Fedje le! Noha az alapozók kevésbé fednek, mint az erre a célra kifejlesztett korrektorok, azonban ha a szem alatti sötét karikái mérsékeltek, elképzelhető hogy mindössze erre lesz szüksége. Célszerű, ha a fölvitel apró, az ujbegyekkel történő ütögető, mintsem fölkenő mozdulattal történik.

4-Korrektor Amennyiben korrektort is használ, válassza azt, amelyik egy-két árnyalattal világosabb mint az alapozója, és amely inkább meleg, (sárga, barack, narancssárgás) mint hideg tónusú. Egy lapos sminkecset segítségével vigye fel a szem külső sarkába és az orrtövébe, majd az ujjbegyeivel történő apró, ütögető mozdulatokkal igazgassa el.


Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3. lépés 4. lépés

5…egy mosoly és már kész is A szem alatti területre az alapozást követően azonnal vigyen fel egy kis púdert, hogy az alapozó ne “üljön bele” a ráncokba. Kerülje a kék, zöld, vagy lila szemhéjfestéket, helyette válasszon meleg, természetes színeket, arany, vagy barack tónusúakat. Göndörítse be szempilláit, használjon szempillaspirált, de csak a felső szemhéjon. Egy élénk színű rúzs segítségével irányítsa a figyelmet az ajkakra, majd varázsoljon mosolyt az arcára!


© Gallo Images

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által