Pedikűrt

Hogyan végezzük el magunknak a pedikűrt?

Íme a tökéletes házi pedikűr, hogy lába egész évben tökéletesen nézzen ki.


Tipp Ha a lábujjai összeérnek, mindig használjon lábujjelválasztót, vagy egy vízszintesen kettéhajtott papírzsebkendőt tekerjen a lábujjai köré, amíg a körömlakk megszárad.


1 – A habkő ereje A sarkak és a bütykök simítására használjon habkövet vagy lábreszelőt. A reszelés előtt a makacs bőrkeményedéseket krémmel puhítsa fel. A durva részeket és bőrkeményedéseket reszelje addig, amíg lába puha és selymes tapintású lesz.

2 – A finom részletek Használjon körömágy-ápoló krémet és a körömágy bőrkéjét gyengéden tolja hátra feltoló pálcával, vagy gumivégű bőrfeltolóval. A körömágybőrt sose vágja le, mivel az fertőzést okozhat. Ha körmei hosszúak, a kívánt hosszúság elérésére használjon körömcsipeszt, majd (mindig egy irányban) reszelje őket megfelelő alakúra.


1 – A habkő ereje 2 – A finom részletek


3 – Áztatás és bőrradír Néhány percig áztassa lábát forró lábfürdőbe. A vízbe csepegtethet egy kis aromaterápiás olajat is. Paskolja szárazra a lábát; körkörös mozdulatokkal radírozza át a teljes lábfejet, bokaterületet és a lábujjközöket. Körmeit körömkefével tisztítsa meg, majd öblítse le és alaposan szárítsa meg.

4 – A bőr táplálása A bőr hidratálása érdekében masszírozzon zsíros lábkrémet (vagy testápolót) a lábfejbe, a lábujjakba és a bokaterületbe. Körmeit kenje be körömágyápoló olajjal, majd lábait tekerje be műanyag fóliával és 15 percig pihentesse. Ezt a műveletet lefekvés előtt is elvégezheti. Fontos: A körmök festése előtt a köröm körüli területet alaposan törölje meg!


Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3 – Áztatás és bőrradír 4 – A bőr táplálása

5 – Körömfestés és utolsó simítások Válasszon ki egy körömlakkot és az alapozó rétegre vigyen fel két lakkréteget. A körmök festését átlátszó fedőréteggel fejezze be, majd kenjen a körmére egy csepp körömágyápoló olajat, és máris kész! A rétegek felvitele között ne felejtsen néhány perc száradási időt hagyni, mert különben kemény munkája kárba vész.


© Gallo Images

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által