Hullámos frizura tippek

Hullámos frizura tippek

A hosszú, hullámos frizura nem csak lazaságot és lendületes külsőt sugároz, de olyan, mintha alig nyúltunk volna hozzá, vagyis természetesen gyönyörű.


Lépésről-lépésre

A természetes kuszaság mögött persze tökéletes munka van, ne higgyük el, hogy az újságok címlapjain mosolygó modellek éppen csak kibújtak az ágyból az össze-vissza tekeredő, rakoncátlan tincseikkel! A jó hír azonban az, hogy mi is elkészíthetjük magunknak a tökéletes „beach baby” hajat, csak figyeljünk a részletekre!

Mossuk meg lefekvés előtt a hajunkat, töröljük meg alaposan törölközővel (legyünk azért óvatosak, a hajhagymák könnyebben sérülnek nedves állapotban!) és permetezzünk a hajtövektől egészen a hajvégekig a hajra olyan kondicionálót, amelytől nem ragad össze a haj, mégis tökéletesen formázza, tincsesíti. Válasszunk olyan terméket, amely méhviaszt is tartalmaz. Miután felvittük a formázót, kézzel fésüljük át a hajat úgy, hogy egyenletesen eloszlassuk rajta. Ezután tekerjük fel nagyméretű csavarókra a hajat kétoldalt, kissé távolabb az arctól tincsenként úgy, hogy a hajvégeket lazán rögzítsük csak a csavarókra.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Reggel óvatosan távolítsuk el a csavarókat, majd lazán rázzuk meg az ujjainkkal a tincseket. Ha túlságosan összeállt loknikba a haj, permetezzük át egy kevés vízzel, majd hagyjuk a hajat természetesen megszáradni.

Könnyebb helyzetben vagyunk, ha a hajunk természetesen göndör, vagy enyhén hullámos. Ilyenkor nem kell csavarókkal bajlódnunk, elég, ha egy kevés hajfixáló habot, vagy nedves hatású zselét teszünk a hajunkra, majd hagyjuk természetesen megszáradni.

A tökéletes hatás kedvéért a világos tónusú, barna, vagy sötétszőke hajat természetesen is kivilágosíthatjuk úgy, mintha a nap szívta volna ki a tincseinket. Facsarjunk ki néhány citromot és tegyük egy pumpás flakonba. Csak a hajvégekre permetezzük a citromlevet hajmosás után, majd hagyjuk megszáradni a tincseket a napon. Vigyázzunk, a fejbőrrel ne érintkezzen a természetes szőkítőnk, mert kimarhatja! A citrom a hajat nemcsak kivilágosítja, de szárítja is, használjunk a hajvégekre rendszeresen valamilyen hajvégápoló terméket.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által