Kifinomult kontyok az eleganciát szem előtt tartva

Kifinomult kontyok az eleganciát szem előtt tartva

Olyan kontyról álmodik, melyet a sztárok viselnek a kifutókon? Miért is ne? A gyönyörű konty nem csupán a saját stylist-tal rendelkező hírességeknek „jár”, mi magunk is elkészíthetjük őket. Megmutatjuk hogyan, méghozzá lépésről lépésre.


1. lépés: egy vonal, két copf

A szebb hatás kedvéért dolgozzunk frissen mosott hajjal, ami a jó minőségű samponnak és balzsamnak köszönhetően kellően hidratált lesz. Egy horizontális vonal segítségével válasszuk két külön copfba hajunkat: egyet a fejünk tetején, egyet pedig a tarkónkon.

2. lépés: csavarás

Vegyük ki a gumit a felső lófarokból, majd adjuk hozzá az alsóhoz. Tekerjük össze a kettőt, úgy hogy egy tekeredett lófarkat kapjunk.

3. lépés: feltekerés

Tekerjük fel a lófarkat a hajgumi köré egy gombolyagot formálva. Szúrjunk bele egy hajtűt is a finom hatás kedvéért. Amint kész a gombolyag, rögzítsuk fejünk tetején egy hajtűvel.

A végeredmény: egy elegáns konty.

Rendkívül csinos egy esti kiruccanáshoz, valamint praktikus hajviselet azokra a napokra, mikor hajunk rakoncátlankodik. Még egy pár hajtű és a szófogadatlan tincsek is helyükre kerülnek, hacsak nem szeretjük, ha lazán lóg egy-két tincs. Válassza ki saját stílusát!

Mi a fényes és ragyogó haj titka?
Márkanagyköveteink most megosztják velünk saját tapasztalataikat.

2016-os frizuratrend: hosszú haj
Amennyiben önnek hosszú a haja és igazán divatos frizurára vágyik, idén három dologra figyeljen:...

30 örök érvényű szépségápolási trükk és tipp
Nem vagyunk biztosak abban, milyen kozmetikum illene hozzánk a leginkább?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!