Könnyen megvalósítható tippek a kortalan szépségért

Könnyen megvalósítható tippek a kortalan szépségért

Egy dologban biztosan minden nő egyetért: nem akarunk a korunknál idősebbnek látszani.


És ez teljesen érthető! Bizonyos ruhák és frizurák valóban idősebbnek tüntetnek fel bennünket. Az alábbiakban olvashat néhány olyan tippet és fortélyt, amelyek segítségével korunktól függetlenül mindig a legjobb formánkat hozhatjuk. Kezdjük legfelül, a hajnál!

Vonzó külsőnk megőrzésében az egyik legfontosabb dolog a számunkra előnyös hajszín megválasztása. Az életkor előrehaladtával érdemes a világosabb színeket választani, és az egybefüggő, tömör színeket háttérbe szorítani. Gondoljunk arra, milyen a hajszín, amikor rásüt nap—hogyan világítja meg a természetes fény a világosabb és sötétebb részeket. A hajszín kiválasztásakor törekedjünk erre a természetes hatásra. Mivel az ősz haj is öregít, keressünk tökéletes őszfedést nyújtó tartós hajfestéket!

Tegyük fel, hogy megtaláltuk a számunkra ideális színárnyalatot, az őszfedést is megoldottuk, és hajszínünk káprázatosan szép. Bárcsak az ősz hajszálak örökre rejtve maradnának! Ám a haj sajnos folyamatosan nő, és a hajtőnél előbb-utóbb megjelenik a lenövés. Ennek elfedésére viszont nem kell teljes hajfestést végeznünk, elég, ha a hajtöveket utánfestjük.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

S mi a helyzet a frizurával? Azzal valószínűleg minden nő tisztában van, hogy egy bizonyos kortól a túlzottan trendi frizurák nem előnyösek. Ugyanekkora hiba az is, ha valaki ‘megragad’ egyetlen stílusnál. Kisebb változtatások, mint pl. a lépcsőzetes hajvágás, a frufru vagy a hátul felnyírt, kétoldalt hosszabbra hagyott frizurák hatásosan lágyítják az arckontúrt. A középen elválasztott haj jellemzően hangsúlyozza az arc hibáit, ezért érdemes kerülni. Végül egy sminkelési tipp, amely sosem hagy cserben:  arcpirosító púder helyett használjunk krém állagú arcpírt, amely jóval hamvasabb hatást nyújt, illetve jobban ‘ápol és eltakar’.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!