Lábápolás: 5 tippek

Lábápolás: 5 tippek

Feltárunk néhány szakmai titkot: hogyan segíthet lábainak abban, hogy megjelenésük ápolt és sima legyen?


Isabel Dexter – a divat-újságírás guruja, 8 éven át a Glanz divatlap szépségápolási szerkesztője volt, ma pedig a Braun „Beautista” blog főszerkesztője. Isabel a szépség-kreáló eszközök szakértője. Szerencsénk van! Úgy döntött, hogy titokban megoszt velünk olyan hasznos bennfentes információkat, melyek a divat világára vonatkoznak. Ebben a hónapban Isabel „kikotyogta”, hogyan is ápolhatjuk a lábunkon lévő bőrt, s hogyan tehetjük bársonyossá, simává és finommá azt.

Végezzük el egymás után a lábunkon lévő bőr ápolására vonatkozó valamennyi tanácsát, és nem csak a lábunkon lévő bőr vonatkozásában. Szeressük a testünket!

1. tipp

Minden héten tisztítsuk meg lábunkat hámlasztó szerrel, mégpedig az évszaktól függetlenül – egész évben. Azért kell megszabadulnunk az elhalt hámrétegektől, hogy a bőrbe jobban beivódjanak a krémek, így az megőrizhesse hidratáltságát, az epilátor pedig jobban megragadhassa a szórszálakat. A hámlasztáshoz válasszunk gyengéd bőrradírt, mely összetevői olyan természetes komponensekből áll, mint az aloe vera vagy a levendula. A bőrradírt körkörös mozdulatokkal vigyük fel lábunkra, a bokánktól kezdve, fölfelé a térdünk irányába.

2. tipp

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Lábunk hidratálására minden nap szánjunk néhány percet. Zuhanyozás után a hidratáló tejet masszírozó mozdulatokkal, gondosan dörzsöljük be a bőrünkbe. Az a jó, ha shea vajat tartalmaz, amit a kozmetológusok az egyik legjobb hidratáló és bőrt tápláló természetes anyagnak tartanak. Amennyiben bőrünk túlságosan száraz, akkor a testápolót cseréljük testápoló olajra. Erre a célra leginkább a kókuszolaj és a jojoba olaj felelnek meg.

3. tipp

Természetesen a bőrünk csak epilálás után lehet puha és finom. A Braun Silk-épil 5 még a legrövidebb szőrszálakkal is megbirkózik. A fejbe beépített görgők gyengéden masszírozzák a bőrünket, ettől az epilálás kevésbé lesz fájdalmas és ugyanakkor hatékonyabb. Szőrtelenítés előtt feltétlenül töröljük szárazra a bőrünket és távolítsuk el az olaj- és a krém-maradványokat. Az epilátort a szőr növekedésével ellentétes irányba, alulról-fölfelé mozgassuk.

4. tipp

A szőrmentes, finom bőr nem csupán a lábunkon fontos. Amennyiben a lábán szép, selymes a bőre, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül a bikini-vonalat sem. Formázzuk meg, és távolítsuk el a felesleges szőrszálakat a Braun Silk-épil bikini-styler szőrtelenítővel. Kíméletes és precízen megtervezett feje nem csupán eltávolítja a nemkívánatos szőrszálakat, hanem a bőrt is kiváló állapotban hagyja – bőrpír, duzzanatok és más kellemetlenségek nélkül. Braun epilátorokkal és stylerekkel Ön tetőtől talpig tökéletes lesz!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által