Lábápolás otthon

Lábápolás otthon

Ha egy romantikus estére készülünk, fordítsunk figyelmet a lábunkra is, hiszen fontos, hogy az is vonzó legyen. Íme néhány jó tanács arra nézve, hogyan varázsoljuk a lábainkat selymessé és simává.


Olyan szép és ápolt lábakról ábrándozik, mint amilyennel a szupermodellek is büszkélkednek? Kövesse tanácsainkat, és álmai valóra válnak. Hódolói odáig lesznek a lábaitól!

1. Epilálás mindenek előtt
Mint ismertes, az epilálás előtti lábápolás megkönnyíti a szőrszálak eltávolítását. Először is végezzünk hámlasztást. Ezt végezhetjük a régi módszerrel, - vagyis valamilyen bőrradírral, - viszont ma már létezik egy egyszerűbb és hatékonyabb módszer is: használjuk a Braun Silk-épil 7 Skin Spa epilátort, amely egy speciális kefével hámlasztja is a bőrt, valamint ezzel egyidőben beépített csipeszeivel a szőrszálakat is eltávolítja. Ez az egyedi kialakítású, kettő az egyben készülék mind száraz szőrtelenítésre, mind pedig a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban végzett vizes epilálásra is alkalmas. Kapcsoljuk be a készüléket, és lentről fölfelé, a szőrszálak növekedési irányával szemben húzzuk végig a bőrünkön. Az eredmény: puha, finom tapintású és sérülésmentes bőr!

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

2. A lábak hidratálása – kötelező!
A lábápolás nem lesz teljes értékű hidratálás nélkül, hiszen ennek köszönhetően bőrünk simává és finom tapintásúvá válik. Hidratálószerünket minden nap jó mélyen dörzsöljük be a bőr rétegeibe. Válasszuk ki, melyik áll közelebb lelkivilágunkhoz: a testápoló tej, krém vagy az olaj. Célszerű azonban, hogy ez a termék tartalmazzon shea-olajat (karitévajat), kiválóan hidratáló természetes komponenst, s ugyanakkor legyen vitaminokban is gazdag.

3. Önbarnító módszerek
A téli hónapokban a bőrünk fakóbb, mint szeretnénk. Ne szégyelljük az barnító krém használatát! Persze nem feltétlenül kell sötét színűt választanunk: a bőrünknél egy árnyalattal barnább szembetűnő, viszont ettől „melegebb” látványt nyújt a lábunk. Az barnító krémet határozott mozdulattal, egyenletes rétegben vigyük fel a test minden területére.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

anonymous-

anonymous-

Jelentett

Braun silkepil epilátor elengedhetetlen az igényes nők számára,simává varázsolja a lábakat☺☺

  • Jelentem