Már csak 1 hét van a nagy eseményig? – Csak semmi pánik!

Már csak 1 hét van a nagy eseményig? – Csak semmi pánik!

A Venus tudja, hogy a legjelentősebb alkalmakon Ön akkor érzi magát szuper-magabiztosnak, ha csodásan néz ki. A tökéletes haj és smink természetesen segítenek ebben, azonban a megjelenést a bársonyosan sima, ragyogó bőr teszi teljessé. Tekintse át 1 hetes ellenőrzőlistánkat, melyben tippeket talál arra vonatkozóan, hogyan hozza ki a legtöbbet a külsejéből és a hangulatából, és fedje fel az Ünben rejlő szépséget.


1 hét – visszaszámlálás indul

Helyezzen hangsúlyt az előkészületekre!
Hozza bőrét ragyogó formába! Heti 1-2 alkalommal végezzen bőrhámlasztást, a bőr puhaságának megőrzése érdekében pedig minden nap használjon hidratálókrémet.

Tökéletesen sima lábak
A lábak rendszeres szőrtelenítése jobb megjelenést biztosít, valamint a szőrzet és az elhalt hámsejtek felső rétegének eltávolításával a bőr fellélegezhet. A tökéletesen sima bőrért 2-3 percen át hagyja ázni a láb szőrzetét meleg vízben, majd kenjen rá borotvahabot. A szőrtelenítéshez női borotvát használjon, például a Venus Embrace borotvát, és bőrét csak finoman érintse vele. A szőrtelenítés végeztével mindenképpen használjon hidratálókrémet vagy testápolót.

Játsszon a hajával!
Az esemény jelentőségétől függően itt az ideje, hogy megtervezze, milyen frizurában szeretne tündökölni. Szerezzen frizuraötleteket barátaitól vagy magazinokból, és próbálja meg elkészíteni azokat. Jegyezze le a lépéseket és a felhasznált termékeket - ezek leírása segíthet később az eseményre készülődés közben (és a mindennapi stílus kialakításánál is).

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Legyen mosolya káprázatos!
Nem sok olyan dolog van, ami ragyogóbbá tesz egy Istennőt, mint a gyönyörű mosoly. Ennek gyors és egyszerű elérése érdekében fontolja meg fogai otthon végezhető kifehérítését. Mielőtt nekilátna, természetesen egyeztessen fogorvosával, és kövesse az utasításait.

Hangsúlyozza ki arca legelőnyösebb oldalát!
Az arcpír eltüntetésében segíthet, ha az esemény előtti héten feltesz egy pakolást – ez elegendő időt hagy bőrének a regenerálódásra, a pattanások és az irritáció eltűnésére. Ne feledkezzen el a sminkjéről sem. Először  mindig csak egy területet emeljen ki, egyszerre mindent soha. Például: ha feltűnő színű rúzst használ, a szeme legyen egy árnyalatnyit természetesebb. Ugyanígy, ha a szemeire helyezi a hangsúlyt, ajkai ne legyenek feltűnőek.

A nagy esemény előtti napon
Ezen a napon végezze az utolsó simításokat, például a manikűrt/pedikűrt. Kényeztesse bőrét lágy szőrtelenítéssel, valamint hidratáló testápolóval. Pakoljon be mindent a táskájába, ami csak kell: mentolos cukorka, szájfény, nedves törlőkendő, fésű, pénz, kulcsok, mobiltelefon és jogosítvány.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által