Maximális simaság a kényelemért

Maximális simaság a kényelemért

Életének ez a fantasztikus új szakasza egy olyan kalandot ígér, amelybe jobb, ha nem borotválatlanul vág bele.


Lehet, hogy kedveli a vagány borostás külsőt, de a baba már kevésbé, mivel nála a „kívül-belül puha apu” a nyerő. Ne feledkezzen el az anyukáról sem, mivel neki is szüksége lesz egy kis segítségre, amelyet főként az etetések alkalmával fog igényelni.

ÉJSZAKAI BAGLYOK
Etetés és segítség az anyukának. A szoptatás kimeríti az anyukákat (ez rendkívül fárasztó – főleg, hogy 9 hónapig hordta a pocakjában a pici babát), míg a cumiztatás is csak kevéssel egyszerűbb. Itt jön el az Ön ideje a piros pontok begyűjtésére! A kezdeti időszakban a baba háromóránként ébred az etetéshez. Ha kedvese befejezte az etetést, szüksége lesz egy kis lazításra vagy alvásra. A babát nem érdekli, hogy hajnal 3 óra 47 perc van éppen, a kis Tercsi vagy Fercsi akcióra készen áll! Itt jön a képbe Apu, hogy Anyu kicsit szusszanhasson. A büfiztetéshez kell egy kis türelem, viszont ilyenkor különleges kapocs alakulhat ki a picivel. Egy kicsit olyan ez, mint összebújva táncolni, ezért próbáljon nem felbukni a babával, és ne hagyja, hogy szúrós borosta rontsa el ezeket a békés pillanatokat (mellesleg a baba emésztésére sem hat jól!).

EGYÜTT AZ ÉJSZAKÁBAN
Talán hihetetlenül hangzik, de a hajnal az igazi minőségi együttlétek ideje. Miközben a város alszik, az apukának lehetősége nyílik átélni azt a különleges nyugalmat és békét, amit csak ez a napszak nyújthat. Ennél jobbkor nem is lehet együtt lenni a babával.

Gillette Venus Tropical
Gillette Venus Tropical
(18)

Gillette Venus Tropical eldobható, női borotva 3 darabos kiszerelés

Fedezze fel most!

KÖZELSÉG ÉS JÁTÉK
Lehet hogy fárasztó, amikor egy csöppség felborítja az ember megszokott napi rutinját, de paradox módon egy 3-4 hónapos csecsemő remek kimerültség elleni gyakorlatokkal is szolgál, és a kis tréner örömmel sikoltozik az együtt végzett feladatok közben. A kisbaba állandó hurcolása remek bicepszeket eredményez, és jó edzésben tart a „repülős játék” is, amely kiváló extrém sportolási lehetőség a babának és apának, miközben a hasizmokat és a karizmokat is formában tartja.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által