Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!

Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!

Hogy lehet mindez? Nem olyan rég még jól állt és tetszett, most meg olyan semmilyen… Gondolkodik a fodrászon, közben szeretné növeszteni, hiszen a hosszú haj újra divat lett? Íme, pár tipp, ami segít a kitartásban, amíg hajunk el nem éri az áhított hosszúságot!


Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!

Ne ugorjon az első elhatározásra!
Ne vágassa le azonnal a haját, helyette kényeztesse egy új samponnal és pakolással. Ha még nincs otthon, akkor szerezzen be egy hajvasalót, vagy hajsütőt. Gyönyörű loknik, volumen, vagy ragyogó, sima és egyenes haj… Egy szempillantás alatt elővarázsolhatja őket, így könnyebben kivárhatja álmai frizuráját.

Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
Pantene Nature Fusion Strength & Shine balzsam
(1)

Pantene Nature Fusion - Strenght & Shine termékek

Fedezze fel most!

Terelje el róla a figyelmét!
Bár furcsának tűnhet, azonban gyakran egyszerűen a megjelenésünkkel vagyunk elégedetlenek, amit többnyire a hajunkra vetítünk ki. Egy új smink, új rúzs vagy egy új ruhadarab megállíthat bennünket abban, hogy a hajunkra koncentráljunk, és azonnal az ollóhoz forduljunk segítségért!

Lépésről lépésre
A drasztikus változtatás – hosszúból rövid, vagy szőkéből barna - ritkán válik csak be. Ezek olyan radikális beavatkozások, amelyeket később könnyen megbánhatunk (főleg, ha levágatjuk). Haladjunk lépésről lépésre, például elsőként próbálkozzunk egy festéssel, vagy melírral, hajsütéssel vagy hajkiegyenesítéssel. Ha a fodrász azt tanácsolja, a vágással is próbálkozhatunk, de csak fokozatosan haladjunk az elképzelt cél felé!

Tart a hajvasaló használatától?
Régóta vita tárgya, hogy a hajsütők és hajvasalók vajon tényleg ártanak-e a hajnak, mivel szárazzá, szálkássá és fakóvá válhatnak ezáltal, és tönkretehetik a haj színét… Mindez azonban csak tévhit!
A Braun Satin Hair Color hajformázó eszközök mindenkinek új, fantasztikus külsejű frizurát varázsolnak méghozzá gyorsan és gyengéden!

Miért óvjuk a hajunkat nyáron?

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Esbeta

Esbeta

Jelentett

Nagyon sok hasznos tippet kaptam. Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra!

  • Jelentem
anyucika

anyucika

Jelentett

megkaptam a kért terméket , és örömmel próbálom ki amunkatársaimmal a munkahelyemen. majd arról is beszámolok

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632