Mi az igazság az őszüléssel kapcsolatban

Mi az igazság az őszüléssel kapcsolatban

Számos dolog kering a köztudatban arról, hogy mi váltja ki az őszülést — némelyek igazak, mások nem többek mendemondánál.


Lássuk, melyek a tények, és melyek a tévhitek?

Elsőként tisztázzunk egy fontos dolgot: az ősz haj nem szürke, hanem valójában színtelen. A haj színét a hajszál egyes sejtjeiben található melanin adja. Idővel a sejtek egyre kevesebb pigmentanyagot termelnek, majd végül a haj teljesen elveszíti a színét.

Biztosan Ön is hallotta már, hogy ha kihúz egy ősz hajszálat, kettő nő a helyébe. Ez a kijelentés nélkülöz mindenféle tudományosságot. A hajszálak egyesével nőnek ki, azaz, ha egy hajszálat kihúzunk, egyetlen egy másik fog kinőni, pont a kihúzott hajszál helyén.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Talán azt is hallotta már, hogy az őszülés az öregedés jele. Az igazság az, hogy az ősz haj bármely korban megjelenhet. A nők átlagban elég korán, 34 évesen kezdenek őszülni.

Az őszüléssel kapcsolatban leginkább az terjedt el, hogy a stressz lehet az egyik kiváltó oka. Figyelem: ebben van igazság. Bár a témával kapcsolatban ellentétes álláspontokat hallhatunk, a magas stressz szint és a bennünket ért sokk kiválthatja az őszülést. Tehát, ha legközelebb a vásárláskor nyaggatják a gyerekek, és ön azt mondja nekik: “Megőszülök tőletek!”, nem jár olyan messze az igazságtól.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!