Nehezen tud eligazodni a különböző hajfestő termékek között

Nehezen tud eligazodni a különböző hajfestő termékek között?

Mivel számtalan termékkel találkozhatunk a piacon, ezért segít ha ismerjük a zsargont és megértjük, hogy saját hajfestési szükségleteinkhez mely színek felelnek meg a leginkbb!


HAJFESTŐ TERMÉKEK

Mivel sokféle típusú termék közül választhatunk, fontos hogy megértsük, melyik a megfelelő számunkra.

Krémhajfesték: Ez a formula egy applikátor segítségével vihető fel a hajra, amely precíz festést tesz lehetővé akár a hajtőn, akár a teljes hajon végezzük el a változtatást. A termék sűrűbb állaga lehetővé teszi, hogy a műanyag flakonra vagy tubusra tekerhető precíziós applikátorral, vagy hajfestő ecsettel, tálkából vigyük fel a terméket. A krémhajfesték esetében az ecset használata közkedveltebb, főleg a lenövés és az elválasztások festéséhez, azonban az applikátoros felvitel is hasonlóképp elterjedt.

Hajfestékhab: A hajfestékhab használata egyszerű, ugyanis nem csöpög, nem maszatol, valamint kiváltképp praktikus a nehezen elérhető területek, a hosszú- vagy dús haj festésekor. A hajfestékhabot a hajmosáskor alkalmazott mozdulatokkal masszírozzuk a hajba. Hosszantartó és intenzív hajszínt eredményez.

 

A HAJFETÉSKEK TARTÓSSÁGA

A hajfesték típusát mindig az elérni kívánt végeredmény tükrében válasszuk ki, illetve az alaján, hogy mennyire szeretnénk tartós hatást elérni! A különböző hajszínek esetében más-más eredményeket érhetünk el.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Tartós hajfesték: Amennyiben a cél az őszhajszál-elfedés, a hajszín világosítása vagy egy drámaibb hatás elérése, akkor valószínű, hogy a tartós hajfesték lesz erre a legalkalmasabb. Tartós hajfestékkel enyhe árnyalatváltoztatást is véghezvihetünk, azonban az megváltoztatja a haj természetes pigmentjét, hatása pedig hosszantartóbb lesz, mint a féltartós hajfestékek alkalmazása esetében.

Féltartós hajfesték: Amennyiben hezitálunk a tartós és féltartós hajfestékek használata között, mindig gondoljunk az elérni kívánt eredményre! A kezdődő ősz hajszálak elfedése, vagy netán hajunk természetes színének a kiemelése a cél? Ha igen, akkor valószínűleg a féltartós hajfesték lesz a jó választás. E termék másik előnye, hogy a hajszín megszívása nélkül változtat az árnyalaton, illetve nem változtatja meg a haj természetes színpigmentjeit sem.

 

Hajszínezők:

Abban az esetben, ha csak fokozni szertnénk természetes hajszínünk ragyogását, vagy ha először szeretnénk színünkön változtatni, akkor próbáljuk ki a hozzánk illő hajszínező terméket, amely körülbelül 28 hajmosás erejéig marad a hajon. A hajszínező termékek színárnyalataival finom változásokat érhetünk el anélkül, hogy az ’túlharsogná’ saját, természetes hajszínünket.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!