Női arcszőrzet eltávolítása

Női arcszőrzet eltávolítása

A világ igazságtalan. S ha a férfiakat a háromnapos borosta még vonzóbbá, még férfiasabbá és még dögösebbé tesz, a női arcon felbukkanó néhány kósza szőrszál minden benyomást tönkretesz!


Honnan is kerülnek elő ezek a kis kópék? Vegyük át az alapvető okokat:

  • A hormonális egyensúly zavara, melynek eredményeképpen a női szervezetben hirtelen felszökik a férfi hormonok szintje. Általában ez a petefészek és a mellékvese rendellenes működését jelzi, és a probléma megoldásában csak az endokrinológus nyújthat segítséget.
  • Öröklődés. A déli népek hölgyein, az arcon és a testen általában több szőrszál található. Gondoljanak az édesanyjukra és a nagymamájukra: amennyiben náluk is jelentkezett ez a probléma, akkor nagy valószínűséggel ez az Ön számára normális, és nincs szüksége semmiféle kezelésre. Egyszerűen időnként távolítsa el a nem kívánatos szőrszálakat. Erre a célra kiválóan megfelel az új Braun, tisztítófejjel és kefével rendelkező arc-epilátor. Ezt kifejezetten az arcbőrre fejlesztették ki, és semmiféle irritációt nem okoz.
  • Nemi érés és terhesség. Ezekben az időszakokban a hormonális hullámok normális jelenségek, azonban ha a probléma a szülést követően is fennáll, akkor forduljunk orvoshoz!
  • Helytelen táplálkozás. A zsíros és az édes ételek túlzott mértékű fogyasztása nem csupán felesleges kilókat, hanem túlzott mértékű szőrszálnövekedést is okozhat. Törekedjünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra!
  • Klimax. Ebben az időszakban a szervezetben egy hormonális átalakulás zajlik, ezen túl kell esni. Viszont nem kell elkeseredni, az új Braun arctisztítós epilátor hű szövetségesünk lesz: senki, semmit sem fog észrevenni!
  • Fogamzásgátló tabletták. A fogamzásgátló tabletták huzamos használata szintén járhat hasonló, nemkívánatos következményekkel.
  • Gyógyszerkészítmények. A túlzott mértékű szőrösödés lehet bizonyos gyógyszerek, különösen a hormonális gyógyszerek szedésének mellékhatása. Konzultáljunk orvosunkkal, meg kell arról győződni, hogy több hasznuk van, mint amennyi kárt okoznak. Viszont a kezelési időszakban a legegyszerűbb és a leggyorsabb megoldás – a Braun arctisztítós epilátor használata.
WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Hagyjuk meg a bajuszt a férfiaknak, a mi bőrünk viszont maradjon mindig selymes és tiszta!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Inezita

Inezita

Jelentett

Jó lenne csak nincsen rá pénz em

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által