Női ruha webáruházban

Női ruha webáruházban

Ma már ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha eredeti, márkás ruhákat szeretnénk vásárolni.


Íme, a legjobb webáruházak, ahonnan trendi módon újíthatjuk fel a ruhatárunkat.

Ha szeretnénk divatos és eredeti, valamint márkás ruhadarabokra szert tenni, de nem tudunk érte sokat fizetni, nézzünk körül ezekben a webáruházakban. S ha már eleget vásároltunk magunknak, válasszunk néhány szép dolgot a párunknak vagy a gyermekünknek is!

Fashiondays.hu

A 2009-ben alapított, svájci központú cég a legnagyobb dizájnmárkák gyártóitól vásárol, ezáltal kizárólag prémium minőségű, száz százalékban eredeti, válogatott termékeket kínál.  Eleinte csak meghívásos alapon lehetett az oldalra regisztrálni, de ma már nyílt regisztrációjú webshop lett belőlük, így bárki válogathat a raktáron lévő ötszázezer termékből. A Fashion Days-t idén a Superbrands® Magyarország Szakértői Bizottsága beválasztotta a díjazottak sorába is. A weboldal applikációját a mobilunkra is letölthetjük, így biztosan nem maradunk le a naponta kétszer frissülő kínálatról.

Stilago.hu

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A 2010-ben alapított Stilago Vásárlói Klub egy nemzetközi hálózat, amely 14 országban kínálja a legnagyobb divatmárkák termékeit a lehető legnagyobb engedményekkel. Olasz partnerükkel, a Saldi Privatival közösen több, mint 500 nemzetközi márkát forgalmaznak. A világon már ötmillió regisztrált taggal rendelkező klub minden nap friss ajánlatokat kínál, amelyek 3-5 napig érvényesek. Az oldalon találunk mérettáblázatot is, amely alapján pontosan kiválaszthatjuk, hogy a különböző országok méretezéséből melyik a jó nekünk.  Találunk az oldalon egy folyamatosan frissülő blogot is, ahol az aktuális divattrendekről is olvashatunk – hogy utána könnyebben menjen a vásárlás.

Passion4fashion.hu           

Az angol tulajdonú Fashion’s Secret Limited Company 2010-ben létrehozott magyar vállalata szintén a legismertebb divatmárkákat kínálja kedvező árakon. Termékeiket közvetlenül a gyártótól szerzik be, így azok garantáltan eredetiek. A weboldalnak outlet része is van, ahol a feltüntetett akciós árakon felül további kedvezményeket adnak, ráadásul a kiválasztott terméket 1-2 munkanapon belül meg is kapjuk. Különlegesség, hogy élő „chat” szolgáltatást is nyújtanak, tehát a felmerülő kérdéseinkre azonnal kaphatunk választ. A többi ilyen weboldaltól abban is különböznek, hogy náluk akár regisztráció nélkül is lehet vásárolni.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

fsuso

fsuso

Jelentett

nagy cikk..Köszönjük, hogy megosztottad!!!

  • Jelentem