Öt dolog amit a borotválkozásról tudni kell...

Öt dolog amit a borotválkozásról tudni kell...


  1. Egy 18 hónapon át minden nap borotválkozó férfi 71 400 000 négyzetcentiméternyi borostát távolít el az arcáról. Ez, egy átlagos UEFA stadion méretével megegyező terület.
  2. Az arcon megjelenő borosták ellenállóképessége és vastagsága egy vékony rézhuzaléhoz hasonlítható.
  3. A nők közül sokan nem kedvelik a férfiakon a kétnapos borostát. Amikor az ettől való idegenkedés átcsap fóbiába, akkor már pogonofóbiáról beszélünk (ez nem más, mint az arcszőrzettől való félelem).
  4. A második világháborúban a borotválkozás több ezer férfi számára élet-halál kérdése volt, mivel a gázálarc csak a sima arcbőrre illeszkedett pontosan. Épp ezért minden katonát fölszereltek Gillette borotvával.
  5. A rómaiak még nem ismerték a borotvát, ezért minden szőrszálat egyesével kihúzva távolítottak el. Ez az eljárás aligha volt nevezhető gyorsnak vagy fájdalommentesnek.. A borotválkozással, vagy a Gillette
Gillette Venus Tropical
Gillette Venus Tropical
(18)

Gillette Venus Tropical eldobható, női borotva 3 darabos kiszerelés

Fedezze fel most!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által