Party-frizurák

Party-frizurák

Partira készül? Ez esetben egy stílusos frizurára lesz szükség! Válassza ki a legmegfelelőbbet, attól függően, hogy mennyi ideje maradt az indulásig.


Egy fodrászszalon arra jó, hogy különleges hangulatba hozzon bennünket. Ugyanis azzal a meggyőződéssel indulhatunk egy buliba, hogy frizuránk divatos és szuper-stílusos, mi pedig valódi sztárok vagyunk! Ezt a hangulatot azonban otthon is megteremthetjük: mi most a legjobb partifrizurákat kínáljuk Önnek! Akár 2 órája, akár 2 perce maradt az elkészülésre, bármelyiket választhatja!

2 óra: a szülinapi buli királynőjének

Nézegetjük magunkat a tükörben: szép ruha, smink, magas sarkú cipő. Már csak a hajunkat kell rendbe hozni. Lepjük meg vendégeinket egy szokatlan, stílusos frizurával. Ez illeni fog akár a bíbor színű rúzzsal feldobott, klasszikus fekete ruhánkhoz, akár a sötét szemhéjjal kombinált hosszú, színes „trikónkhoz”. Készítsük el 7 lépésben ezt az univerzális parti-frizura változatot.

 1. lépés: Alaposan fésüljük ki a hajunkat, majd vasaljuk ki Braun Satin-Hair 7 hajvasalóval, hogy puhának, finomnak és simának látszódjon. A hajtőtől kiindulva fogjunk a formázólapátok közé egy tincset, húzzuk végi rajta a vasalót. Ne felejtsük el használni a túlmelegedés elleni védelmet!
 2. lépés: A haj sima felületén hozzunk létre egy könnyű hullámot: a hajvasaló szárával tekerjünk fel néhány elöl lévő hajtincset. Ne tartsuk túlságosan sokáig a feltekert tincseket formázólapáton, hadd legyenek azok lágyak és légiesek.
 3. lépés: Az egész hajtömeget hajtsuk az egyik oldalra és kezdjük el copfba fonni – minél vastagabb, annál jobb. Annak érdekében, hogy a copf tömege nagyobb legyen, könnyedén húzgáljuk ki néhány részét a copfból, azaz a copf ne legyen túlságosan szoros.
 4. lépés: A kész copfot tekerjük fel a fülünk mellett és hajcsipeszekkel, vagy hajtűkkel rögzítsük.
 5. lépés: Rögzítsük a frizurát hajlakkal.
 6. lépés: Vessünk egy pillantást a tükörbe. Tetszik? Még egy kis rúzs – s már készen is állunk a partyra!

1 óra: az éjjeli bulizóknak

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Terjedelmes, könnyelmű fürtök – ez az, ami jól megy egy éjszakai kiruccanáshoz. Ezek ugyanis kihangsúlyozzák szépségünket, ruganyos fürtjeinkkel pedig úgy fogunk kinézni, mint egy igazi sztár! Ugyan kell egy kis idő az elkészítésükhöz, de egy hollywoodi „frizura” megér annyit! Amikor barátnőink társaságában megjelenünk, az tökéletes külsőt igényel. Gyakoroljuk a sztárok lépteit a vörös szőnyegen és hajrá!

 1. Ismét a Braun lesz segítségünkre, pontosabban az IONTEC technológiával kiegészített Braun Satin-Hair 7 speciális hajkefe, amely segít abban, hogy hajunkat jó formában tartsuk s megőrizzük frissességét és ragyogását. Mielőtt nekilátnánk frizuránk elkészítéséhez, először alaposan fésülködjünk meg.
 2. Válasszuk ketté középen a hajunkat. A sütés előtt fújjuk át a hőformázás ellen védő spray-vel.
 3. A fürtök elkészítését mindig hátul kezdjük: a hajsütővas formázórúdjára csavarjunk rá lassan egy nagyobb hajtincset. Mi a Braun Satin-Hair Colour Curler hajsütővasat javasoljuk, mivel a nagy, leomló hajfürtök készítéséhez ideális az átmérője. Tartsuk a formázórúdra feltekert tincset pár másodpercig, majd engedjük el. A hajformázás után ne feledjünk minden egyes loknit hajlakkal rögzíteni, hogy a hullámok tovább tartsanak.
 4. A hajsütést követően finoman lazítsuk föl a loknikat az ujjainkkal, hogy frizuránk természetesnek és finomnak hasson. Végigszaladhatunk fésűvel is a hajunkon, ettől a frizura kissé kiegyenesedik és veszít a hullámokból.
 5. Fűszerezzük meg egy kicsit: fonjunk egy kis copfot mindkét oldalon, a homlok magasságában. Egy kicsit lazítsuk fel őket és kössük össze hátul hajgumival.
 6. Élénk sminkkel hangsúlyozzuk frizuránkat: húzzuk ki a szemünket szemceruzával, több réteg szempillafestékkel nagyobbítsuk meg a szempillánkat, s ne feledkezzünk el a rúzsról sem! A színét a hangulatunknak és a megjelenésünknek megfelelően válasszuk ki! Teljes az arzenál, már indulhatunk is!

20 perc: egy esti koktél a kollégákkal

Néha nehezen telnek a munkanapok. Egész nap csak megbeszélésről megbeszélésre rohanunk, megoldhatatlannak tűnő problémákat kezelünk, hegyeket mozgatunk meg… Jogunk van pihenni, akárcsak a munkatársainknak. Megállapodtunk velük, hogy munka után egy szórakozóhelyen találkozunk, s van még 20 percünk, hogy megújítsuk külsőnket, megigazítsuk sminkünket, felfrissítsük leeresztett frizuránkat. Kövesse tanácsainkat, és a találkozóra elsőként és teljes dicsőségben fog majd megérkezni!

 1. Néhány egyszerű fogás jelentősen megváltoztatja megjelenését. A frizura esetén minden kísérletet a kifésüléssel célszerű kezdeni. Az IONTEC technológiával kiegészített Braun-Satin Hair 7 hajkefével tegye a haját puhává, ragyogóvá és simává. Az aktív ionok erővel, energiával és csillogással töltik fel a hajunkat.
 2. Szedje össze a haját hátul és fonja teljes hosszában copfba, amit egy hajgumival rögzíthet.
 3. Tegyen hozzá egy eredeti vonást: a copfra a lófarok tövénél kössön hurkot és a végét rögzítse hajtűkkel.
 4. Utolsó simítások: engedjen ki oldalt két kis hajfürtöt, hogy azok gyengéden keretezzék az arcát.
 5. Frissítse fel sminkjét: egy kis szempillafesték, majd rúzsozza száját rózsaszínre, mindez illik az új frizurájával kialakított megjelenéséhez. Ezzel már készen is van, indulhat a kollégáihoz a találkozóra!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!