Rendezzen kényeztető partit!

Rendezzen kényeztető partit!

Jöjjenek össze a barátokkal, szórakozzanak és élvezzék a fergeteges végeredményt.


Előkészületek
Tegyen rendet a nappaliban, készítsen elő egy adag tiszta, pihe-puha törölközőt és legyen kéznél arctisztító és törlőkendő. Gyújtson meg néhány gyertyát – a jázmin, levendula és magnólia kifejezetten lazító hatású illatok. Lazuljon el egy jó beszélgetés közben, herba- vagy gyümölcstea társságában.

Legyen választék!
Nem mindenki szereti, ha az arcához érnek vagy a lábujjait csiklandozzák, ezért legyen a tarsolyában több, különböző ‘kezelésekből’ összeállított menü, amelyből barátai választhatnak.

Fő az egészség
Ha a társaságban bárkinek egészségügyi problémája van, vagy várandós, jobb, ha ezt a partit inkább kívülállóként élvezi, kivéve, ha orvosa szerint ezek a kezelések nem árthatnak. Fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy mi tesz jót neki, mivel így senki nem fog bőrirritációtól szenvedni az új bőrápoló, vagy pakolás kipróbálása után.

Jóga
Hívjon meg valakit a társaságba, aki ismer néhány egyszerű és biztonságos jógamozdulatot és jóga-foglalkozást tud tartani, amely után mindenki a megfelelő hangulatba kerül.

Facials
Ujjbegyeivel végzett gyengéd dörzsölő mozdulattal végezzen bőrhámlasztást, majd langyos vízzel öblítse le itassa fel róla a nedvességet. Simítson fel egy arcmaszkot és lazuljon el. Keressen, egy helyet ahová ledőlhet, és hallgasson nyugtató zenét, ideális esetben az erdők hangjait és vízcsobogást idéző CD-ről.

Masszázs
A váll- és fejmasszázs egyszerű és nyugtató hatású, azonban mélyebbre ható masszázshoz érdemes egy pár órára profi masszőrt hívni (ideális esetben olyat, aki aromaterápiát is alkalmaz) és ennek költségét elosztani.

Lábfürdő
A lábkezelést párban, egymáson végezzék. Először áztassák lábukat egy meleg vízzel teli tálban, amelybe egy pár csepp levendula olajat kevernek. Szárítsák meg a lábukat, majd masszírozzák illatosított lábkrémmel vagy egy kis natúr olíva olajjal. Tegyék rendbe egymás lábkörmét és kenjenek fel valami mókás körömlakkot.

Manikűr
Dörzsöljék be kézkrémmel egymás kezét, körmeit és körömágyát. A parti előtt kérjen meg mindenkit, hogy hozzon magával egy üveg körömlakkot, hogy minél több színből lehessen választani.

Adja tovább
Vegyék rá egymást, hogy próbáljanak ki egy új színt, úgy, hogy ruhát cserélnek és új árnyalatú rúzst vagy szemhéjfestéket tesznek fel.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Ambrus

Ambrus

Jelentett

Nagy cikket!

  • Jelentem
anonymous-

anonymous-

Jelentett

Jó cikk, nagyon hasznos

  • Jelentem
Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által