Repülés után is üdén és vonzón

Repülés után is üdén és vonzón

Amint beköszönt a február, ideje eltervezni a következő jól megérdemelt nyaralást! De a pihenés előtt még számolni kell a repülőtéri sorban állás, kabinnyomás vagy az időeltolódás okozta kényelmetlenséggel, amely mind megnehezíti, hogy a felszállástól a leszállásig frissnek és vonzónak érezzük magunkat. Van megoldás? Igen! Méghozzá a jó közérzetet biztosító túlélő csomagunk, amely 100%-ban megfelel a repülésbiztonsági intézkedéseknek!


Amit tudnia kell

Legyen Önnél egy maximum 1 literes (kb. 20cm x 20cm), újrazárható, átlátszó műanyagzacskó (pl. hűtőtasak). Egy utas csak egyet vihet a gépre. Győződjön meg arról, hogy a tasakba ne kerüljön 100ml-nél nagyobb űrtartalmú tárolóeszköz.

Amit érdemes magával vinnie

1) 1 csomag sminkeltávolító törlőkendő
Előnyök: Ezzel tudja a legjobban eltávolítani a repülőút során bőrére lerakódott szennyeződést. Távolítsa el az utolsó szem piszkot is, mielőtt az arcát bekeni a hidratáló krémmel. Utazáshoz ne sminkeljen, hogy ne irritálj a bőrét, amely nagy eséllyel nem fog jól reagálni a szokásos alapozóra és púderre sem (A kabinnyomás önmagában is épp elég irritációt jelent!).

2) 2 hidratáló minta = 10ml
Előnyök: Ha a repülőút után nem akar úgy kinézni, mint a mosott rongy, ellensúlyozza a bőrre általában ártalmas meleg, száraz levegő hatását a kedvenc hidratálókrémjével, amiből 2 mintányira lesz szüksége. Először egy órával indulás előtt kenje be a bőrét, majd a felszállás után 3-4 órával, és végül közvetlenül leszállás előtt is vigyen fel egy bő réteget. Így bőre tökéletesen puha és rugalmas lesz!

3) 1 hidratáló ajakír
Előnyök: Repüléskor ne használjon rúzst és szájfényt, mivel ezek kiszárítják ajkait. Helyettük tartson magánál tápláló ajakírt, amelyet bármikor és bár hányszor használhat, ha szükségét érzi. Ne felejtsen el sok vizet és gyümölcslevet inni!

4) 2 adag sós oldat a szembevérzés megakadályozására = 10ml
Előnyök: Ezeknek a kis csodacseppeknek köszönhetően búcsút inthet a repülőút utáni szembevérzésnek. Használatuknak köszönhetően érkezéskor szemei frissek és pihentek lesznek. Amennyiben kontaktlencsét hord, elegendő négyóránként két cseppet cseppenteni mindkét szembe (utazáshoz fontolja meg a szemüveg használatát is) és/vagy ha szemei érzékenyek.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

5) 1 jéghideg hűsítő hatású golyós szérum = 15ml
Előnyök: A különböző időzónák, a kimerültség és a légkondicionálás miatt a repülőről való leszálláskor gyakori a szemduzzadás és a szem alatti táskák kialakulása. Ennek orvoslásához a leghatásosabb megoldás a szemmasszírozó golyós szérum, amely a szemkontúr környékének masszírozásával azonnal felfrissíti a szemeket, enyhíti a szemben lévő feszítő érzést, valamint lehúzza a duzzadást és serkenti a mikrokeringést. A legjobb hatás érdekében felszállás után 4 órával és főként közvetlenül leszállás előtt alkalmazza!

6) 1 csomag frissítő törlőkendő
Előnyök: A hosszan tartó frissesség érdekében legalább minden 2-3 órában használja. A frissítő kendőnek általában véve nem olyan erős az izzadásgátló hatása, mint a hagyományos dezodoroknak, viszont rendkívül praktikus és diszkrét megoldás utazáskor, illetve jó alternatívát nyújt, ha nem akar izgulni a testszag miatt!

7) 1 mini fogkrémből és összehajtható fogkeféből álló utazó szett = 15ml
Előnyök: A kézitáskájában valószínűleg nem akarja mindenhová magával cipelni az otthoni fogkrémes tubusát és fogkeféjét (főleg ha elektromos fogkefét használ!). A tökéletesen friss lehelet és tiszta száj (amelyet néhány óra után még a rágózással sem tud elérni) könnyen elérhető: szerezzen be egy utazó szettet egy közeli drogériából vagy hipermarketből.

8) 1 levendula illóolaj alapú spray = 50ml
Előnyök: A levendula természetes stresszoldó. Permetezzen egy keveset egy zsebkendőre és szippantson bele, amikor idegességet vagy fáradtságot érez.

9) 1 spray a fáradt és nehéz láb megelőzésére = 50ml
Előnyök: Csökkenti a feszítő érzést és serkenti a vérkeringést. Ha fáradt és nehéz a lába vagy bizsergést érez, a legjobb hatás érdekében időnként álljon fel üléséből, hogy kinyújtóztassa (pl. menjen a mosdóba), valamint ne tegye lábait keresztbe és időnként hajlítgassa a bokáját.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!