Smink tippek

Smink tippek

A sminkelés szabályai változtak - de vajon igazodtunk-e mi is az újításokhoz? Az alábbiakban bemutatjuk, mi számít trendinek napjainkban.


Tévhit –Mindig tegyünk szempillaspirált az alsó és a felső pilllákra is!
Igaz – Egy kis szempillaspirál valóban csodákra képes, hiszen kikerekíti a szemeket és frissebbé varázsolja a tekintetet. Azonban az alsó pillák festése kihangsúlyozza a karikákat a szem körül, illetve megerősíti a szarkalábakat. Mindemellett korunk előrehaladtával a spirálok egyre inkább megtörnek a pillákon, ettől csomóssá válhat a szempillafesték.

Tévhit – Csak ott használjunk alapozót, ahol a leginkább szükséges.
Igaz – A modern technológiáknak köszönhetően, a legtöbb alapozó természetesen fed. Sokan közülük tartalmaznak napvédő, illetve öregedésgátló összetevőket, amelyek jó hatással vannak a bőrre.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Tévhit – A rúzsnál váltsunk semleges színű árnyalatokra egy bizonyos kor felett, hiszen az élénk, feltűnő színek zsugorítják az ajkakat.
Igaz – Egy kis élénk rúzs az ajkakra képes megváltoztatni az arcszínt, és éveket fiatalít a viselőjén. Cseréljük le a matt változatokat fényesebbre, amelyek fátyolszerű réteget képeznek a szánkon, és nem az ajak hosszúkás vonalait festik meg.

Tévhit – Az egészséges csillogásért használjunk bronzosítót az arcnak azon részein, ahol normális esetben a napsugárzás éri.
Igaz – Korunk előrehaladtával az arcszínünk egyre sápadtabb lesz, így még nagyobb kihívást jelent egy mesterséges csillogás kialakítása. A sötét, csillogó púderek kiemelik a ráncokat, míg egy matt bronzosító gyönyörű kontúrt képez az arcon. Először vigyünk fel kevés púdert az orcákra illetve a halántékra, aztán folytassuk ecsettel a még természetesebb hatás érdekében.

Tévhit – Egy kis csillogó szemhéjfesték a szem belső zugában ragyogóvá varázsolja a tekintetet.
Igaz - A csillogás egyértelműen szóba sem jöhet, ha ráncokra hajlamos területről van szó, hiszen a ezek a szemhéjfestékek megrekedhetnek a ráncokban, és ijesztő hatást érhetünk el. Ehelyett alkalmazzunk inkább egy ragyogásfokozó készítményt az arccsont legmagasabb pontján, ahol a bőr vékonyabb: az arccsonton keresztül egészen az orrig.

Smink tippek - 2. rész
Kövesse legújabb trendjeinket! Eloszlatunk 5, a sminkeléssel kapcsolatban elterjedt tévhitet!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632