Smink tippek - 2. rész

Smink tippek - 2. rész

Kövesse legújabb trendjeinket! Eloszlatunk 5, a sminkeléssel kapcsolatban elterjedt tévhitet!


Tévhit – A korrektornak egy árnyalattal világosabbnak kell lennie az alapozónál.
Igaz – Ezzel a szem alatti területre vonjuk a figyelmet. A természetes hatásért inkább válasszunk egy, a bőrszínünknek megfelelő korrektort, és használjuk az alapozó felvitele után! Ha még mindig úgy érezzük, hogy szükségünk van további fedésre a karikák eltakarásához, akkor válasszunk egy fényes hatású, rózsaszín szemhéjpúdert!

Tévhit – A púderre nincs is szükség, amennyiben benedvesítettük a bőrünket, és jól vittük fel az alapozót.
Igaz – Korunk előrehaladtával a púder egyre fontosabb smink kellékké válik. Segít ugyanis abban, hogy az alapozó tovább maradjon fent, mivel megvédi a bőrt a felszívódó színanyagtól. Emellett olajjal dúsítja a hámréteget, feltölti a finom vonalakat és a kitágult pórusokat. Használjuk az arc bendvesítése után, és az alapozás előtt!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Tévhit – Az erős pirosító az arcsonton élénkíti az arcszínt.
Igaz – Korunk előrehaladtával bőrünk megereszkedik. Egyfajta feszesítő hatást érhetünk el azzal, ha pirosítót használunk a járomcsont legmagasabb pontjain, amit fölfelé ívelve simítsuk el, és ügyelejünk arra, hogy ne érjen túl közel az orrunkhoz! Válasszunk rózsaszínes-barnás árnyalatot, ami felmelegíti az arcszínt, és a szemet fehérebbnek, ragyogóbbnak mutatja. Érdemes befektetnünk egy nagyméretű sminkecsetbe, hiszen, amit a csomagoláshoz adnak, ritkán végez jó munkát a szín eloszlatásakor.

Tévhit – Kerüljük el a kék szempillaspirált, hacsak nem akarunk úgy kinézni, mint aki leragadt a 80-as években.
Igaz – A kék szempillaspirál tiszta hatást kelt szemünk fehérjében, amely az évek során kissé sárgul. Ha azonban még mindig ódzkodunk a kék szempillaspiráltól, akkor próbáljuk csak egy kicsit áthúzni vele a pillákat, miután a rendes spirált már felvittük. A változás minimális, azonban annál hatásosabb!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!