Smink tippek kánikulára

Smink tippek kánikulára

Bár nyáron kevesebb sminkkel is tökéletes eredményt érhetünk el, néhány alapvető sminkkelési szabályt szem előtt kell tartanunk, hogy a kánikulában is szépek lehessünk.


Vigyázzunk a színekre!

Nyáron általában alig használunk alapozót, de ha mégis szeretnénk hamvasabbá varázsolni a bőrünket valamilyen különleges alkalomra, bőrünk tónusának megfelelő árnyalatot használjunk! Bánjunk óvatosan a folyékony alapozóval és a púderrel is, óvakodjunk a vastag rétegek felvitelétől! Nagyon kiábrándító tud lenni, ha a melegben elfolyik az alapozó, ilyenkor a lehető legkevesebb festéket használjuk. A napozás szép színt ad a bőrnek, ennek azonban az a következménye, hogy a nyári sminkünk egy-egy árnyalattal sötétebb lesz. Váltsunk sötétebb tónusú korrektorra, alapozóra és púderre, valamint a pirosítók is harmonizáljanak a sötétebb színekkel, jó választás lehet egy bronzos árnyalat.

Csillogás

Ami ellen télen küzdünk, ilyenkor nyáron kifejezetten előnyös lehet. Persze csak akkor, ha a csillogás a megfelelő helyen és mennyiségben van jelen a sminkünkben, a ragyogó ajkak és a csillogó szemhéj mellett még az arccsonton is jól mutathat egy kis ragyogás. Napközben használjunk áttetsző szájfényt, a nyári smink még a könnyed pink és lilás árnyalatokat is elviseli akár hétköznap is.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Vízálló készítmények

Nyaralás alatt kényelmetlen folyton arra figyelni, hogy mikor kenődik el a sminkünk, ha strandolni megyünk. Persze a legjobb az lenne, ha egyáltalán nem sminkelnénk magunkat, hiszen a napozás és a smink nem fér meg jól egymás mellett. Néhány termék azonban kifejezetten strandra készült, ilyenek a vízálló rúzsok és szemfestékek. Nyaraláskor mindenképpen ilyen készítményeket vigyünk magunkkal, így nem kell félni, hogy elfolyik a festék egy hűsítő úszás után. Alapozót, púdert és pirosítót azonban, valamint bármilyen bőrre kenhető készítményt napozás előtt semmiképpen se használjunk!

Tartósabb smink

A nagy melegben még a legjobb minőségű termékek is elkenődhetnek, egy kis odafigyeléssel azonban tartósabb lehet a hagyományos szemceruzánk és rúzsunk is. Tegyünk egy kevés púdert a szemhéjra, mielőtt a szemceruzát, vagy tust felvisszük, így tovább marad élénk a sminkünk és kevésbé kenődik el. A rúzs is tartósabb lesz, ha a felvitele előtt egy kevés púdert teszünk az ajakra.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek