Spa kezelések

Spa kezelések

A gyógyfürdők az egészség és szépség holisztikus megközelítését alkalmazva a teljes kikapcsolódást állítják a középpontba, speciális terápiákkal javítva bőrünk állapotát és testi-lelki jólétünket.


Varázslatos víz

Hosszú forró fürdő, lágy vízpermet, meleg gőzkabin, vagy üdítő gyógyfürdő:

a víz ellazít és fel is élénkít egyben. Önmagában is terápiás hatással bír, valamint felkészíti a testet a további kezelésekre.

Gyógynövények és szépség

A védelmet nyújtó, nyugtató és revitalizáló tulajdonságokban gazdag növényi kivonatok nélkülözhetetlenek a gyógyfürdők fiatalító kezelései során. Ha pazar “zöld kényeztetésre” vágyik, élvezze a szőlőmagolaj, a nyugtató kamilla vagy a pazar rózsaolaj erejét.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Tengeri varázs

A tengervíz gyógyító ereje, a tápláló tengeri hínár és a Holt-tenger megannyi csodája együttesen fejtik ki hatásukat  a talasszoterápiában, amely a tenger erejét kiaknázó gyógyfürdő-alapú kezeléseket jelenti és Önnek találták ki, ha ásványi anyagokban gazdag holt-tengeri iszapban szeretne dagonyázni, vagy hínárba tekerve szépülni.

Érintésterápia

Az érintés hatalmas gyógyító erővel bír: egy jó masszázs ellazítja az izmokat és az elmét, elősegíti a testi-lelki jólét mély megtapasztalását. Svéd, thai vagy arjuvédikus– a masszázs a test és lélek egyensúlyát ígéri.
Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által