Szakáll ápolás

Szakáll ápolás

Egyesek szerint egy igazi férfinak mindig jól borotváltnak kell lennie, mások szerint viszont igazi férfiasság szakáll nélkül nem létezik. A jelen cikk a második alternatíva híveinek nyújt segítséget.


Hogyan támogathatjuk partnerünket abban, hogy szép és ápolt szakállat növeszthessen?

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!
  1. Helyes táplálkozás és egészséges életmód. A szervezetünkben minden mindennel kölcsönösen összefügg, és annak érdekében, hogy barátunk szép, sűrű szakállt növeszthessen, igen fontos a helyes táplálkozása. Ezért igyekezzünk az étrendjébe több fehérjét beiktatni. Jó étrend-kiegészítő lehet a biotint tartalmazó B6, C és E vitamin, - ez ugyanis az egészséges szőrszálak számára egy fontos komponens. Igyekezzünk azt is elérni, hogy kialudja magát és lehetőleg ne stresszeljen.
  2. Baráti támogatás. Jaj, a barátja az ideális hosszúságú szakállával nem tud elaludni és felébredni. Ez azt jelenti, hogy egy ideig egyszerűen tűrnie kell. Nagyon nagy a kísértés, hogy leborotválja a megunt szőrzetet, és ekkor óriási szüksége van a segítségünkre! Bókoljunk neki, dicsérjük. Valamilyen fogadást is köthetünk vele, hogy a borotválkozás elkerülésére még több ösztönzése legyen.
  3. Az ideális forma. A barátjának meg kell értenie, hogy szakáll növesztésével sem ússza meg a borotválkozást. Ellenkezőleg, most már különleges gondossággal és pontossággal kell leborotválnia a felesleges szőrszálakat. Az első időszakban kísérletezhet a formával, hogy ennek eredményeképpen kiválassza a számára ideális kinézetet. Ehhez egy nagyszerű segítséget ajándékozhatunk – a maximálisan pontos és tiszta borotválás érdekében mozgó borotváló fejjel rendelkező Braun Series borotvát.
  4. Rendszeres ápolás. Annak érdekében, hogy a szakállban lévő szőrszálak erősek és sűrűk legyenek, azt rendszeresen ricinus-olajjal kell kenni. Javasoljuk barátunknak, hogy legalább hetenként készítsen egy ilyen pakolást – amit este tesz fel és reggel mos le. Ekkor célszerű a párnára egy törülközőt tenni, hogy ne szennyezzük be az ágyneműnket. A szakáll puhasága érdekében ajándékozzunk neki haj-kondicionálót, vagy pedig engedélyezzük számára, hogy használhassa a miénket. Ne adjuk oda neki a hajszárítónkat, a szakállt jobb a szőrök növekedési irányában egyszerűen letörölni.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által