Szakértők válaszai a hajfestéssel kapcsolatos fogas kérdésekre

Szakértők válaszai a hajfestéssel kapcsolatos fogas kérdésekre

Olvassa el szakértői tanácsainkat a hajfestéssel kapcsolatos fogas kérdésekhez!


K: HOGYAN VILÁGOSÍTHATOK A HAJSZÍNEMEN?

A: Kezdjük az elején: mindenekelőtt vegye szemügyre hajának alaptónusát! Általában véve nem javasoljuk, hogy a jelenlegi színhez képest több, mint 2 árnyalatnál világosabbra váltson! Ha például hajszíne középbarna, válasszon világosbarna, vagy sőtétszőke árnyalatot!. Ha végső célja a világosszőke, akkor szüksége lesz néhány hajfestésre, vagy el kell látogatnia fodrászhoz ahhoz, hogy a végeredménnyel elégedett legyen. Általában véve a világosításhoz a semleges, vagy a hűvös/hamvas tónust ajánljuk, ezek kordában tartják a rezes árnyalatokat.  

K: HOGYAN SÖTÉTÍTHETEK A HAJSZÍNEMEN?

A: Ugyanaz a szabály érvényes a sötétítésre, mint a világosításra: maradjon két tónussal az alapszínen belül. Az aranybarna szín érdekében egy melegebb, a sötét, hamvas színhez pedig hűvösebb tónust használjon!

K: A KORÁBBAN MELíROZOTT HAJAMAT PRÓBÁLTAM MEGFESTENI, DE A MÁR FESTETT CSÍKOK VÖRÖSES ÁRNYALATÚAK LETTEK. MILYEN SZÍNT TUDNÁNAK AJÁNLANI, AMI ELNYOMJA A VÖRÖS ÁRNYALATOT?

A: A szőkével megoldható a probléma. Próbáljon ki egy 2-es szintű hajfestéket, mely körülbelül 28 mosás erejéig tart. Ezek a hajszínezők ammóniamentesek, és alacsony peroxid tartalommal bírnak. A melír felfrissítéséhez vagy a vöröses színek lefojtásához használjon hűvös árnyalatokat!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

K: MEGFELEDKEZTEM ARRÓL, HOGY A HAJAMAT NAGYON MEGFOJÁK AZ ARANY TÓNUSOK. SEMLEGES, VAGY VILÁGOSBARNA SZÍNT HASZNÁLJAK A TOMPÍTÁSHOZ? NEM SZERETNÉK TÚLSÁGOSAN SÖTÉT VAGY VILÁGOS EREDMÉNYT – KÖZÉP- VAGY VILÁGOS ARANYBARNA HAJSZÍNT SZERETNÉK ELÉRNI.

V: Mivel meleg aranyszínű árnyalatokat szeretne, a legjobb volna egy semleges barna színt választani az extra arany árnyalat tompításához. Ha hideg tónust használna, az  teljesen megszűntetné a meleg összhatást.

K: HOGYAN HOZHATOM RENDBE A HAJAM, HA ELRONTOM AZ OTTHONI FESTÉST?

V: A festési hibák korrigálásához tanulmányozza át az alábbi semlegesítő táblázatot:

 

Tónus

Szín

Mit semlegesít?

1

Kék/Hamvas

Narancssárga

2

Zöld/Hamvas

Vörös

3

Sárga

Ibolya

4

Narancssárga

Kék

5

Vörös

Zöld

6

Ibolya

Sárga

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!