Száraz, vagy viszkető bőr

Száraz, vagy viszkető bőr

Borotválkozás során a férfiak számos problémával szembesülnek, melyekre azonban szerencsére hatékony megoldásokkal szolgálhatunk.


G tény

A borotválkozás hatékony módszere a hámlasztásnak, amely során a száraz, elhalt felhámréteget eltávolítjuk az arcbőrről.

Tudta, hogy a bőr nem megfelelő előkészítése vagy a nem megfelelően végzett borotválkozás is előidézhetik a száraz és viszkető bőr problémáját? A jó hír az, hogy mindössze pár egyszerű lépés betartásával mindez megelőzhető!

Borotválkozás előtt:
Tisztítsuk meg az arcbőrünket Gillette Series arclemosóval. Ne használjunk hagyományos szappant, mivel az kiszáríthatja a bőrt!

Gillette Venus Tropical
Gillette Venus Tropical
(18)

Gillette Venus Tropical eldobható, női borotva 3 darabos kiszerelés

Fedezze fel most!

A bőr kiszáradásának minimálisra csökkentése érdekében, használjunk érzékeny bőrre tervezett borotvazselét a borotválkozáshoz.

Borotválkozás után:
A borotválkozást követően azonnal hidratáljuk az arcbőrt. Az arcgél olyan korszerű hidratáló összetevőket tartalmaz, amely egy láthatatlan védőréteget képez a bőrön, mindemellett segít a borotválkozás következtében fellépő száraz és viszkető érzet megszüntetésében.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Mercédesz

Mercédesz

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni.

  • Jelentem
gemesj

gemesj

Jelentett

Jó vele borotválkozni, síma, kellemes érzés az arcon.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által