Szép bőr titka

Szép bőr titka

A korszerű technológiák annyira előrehaladtak, hogy a fotoshop eszköztárából néhányat felhasználva, mindössze pár perc alatt a fényképen olyan kifogástalan bőrt alakíthatunk ki, amiről mindig is ábrándoztunk. De jó lenne, ha a valós életben is lenne egy olyan eszköz, mint a „fotoshop”… De hiszen van is ilyen!


Noha egy picivel több időt és rendszerességet igényel, viszont, néhány egyszerű lépést elsajátítva, tiszta és sima bőrt ajándékozhatunk magunknak.

  1. lépés: Egészséges táplálkozás. A szervezetünk – egy integrált rendszer, ahol minden mindennel összeköttetésben van és összekapcsolódik. Ezért, amennyiben szép és egészséges bőrt szeretnénk, akkor helyesen és kiegyensúlyozottan kell táplálkoznunk! Fogyasszunk több zöldséget és gyümölcsöt, kevesebb cukros és lisztes ételt, mellőzzük a gyorséttermi ételeket és igyunk sok tiszta vizet!
  2. lépés: a nemkívánatos szőrszálak eltávolítása. A kor előrehaladtával a hölgyek többségénél az állakon és az ajkak felett nemkívánatos szőrszálak jelennek meg. Amennyiben sok van belőlük, akkor célszerű endokrinológushoz fordulni, mivel lehetséges, hogy hormonális egyensúly-zavarról van szó. Ebben az esetben az időben nyújtott és helyes kezelés elősegítheti a probléma kiküszöbölését. Viszont bármi is legyen a megjelenésük oka, az arcunkon lévő felesleges szőrszálaktól meg kell szabadulnunk! A legegyszerűbb és a leghatékonyabb módszer – a Braun új arc-epilátorának használata. Ennek olyan pici a feje, hogy segítségével rendkívül pontosan és óvatosan tudjuk vele a szőrszálakat eltávolítani. Ezzel a készülékkel kiszedhetjük a szőrszálakat az orrunkból, korrigálhatjuk a szemöldökünket úgy, hogy nem kell félnünk a szükséges szőrszálak véletlen eltávolításától.
  3. lépés: az arcbőr tisztítása. A pórusok mély tisztítása a szép bőr záloga. Kézzel kissé bonyolult lehet a szükséges hatás elérése. Ebben is segítségünkre siet a Braun új arc-epilátora. A készletéhez tartozik egy olyan kefefej, amely maximális tisztítást tesz lehetővé Használjuk minden nap, és bőrradír segítségével kb. hetenként végezzünk egy könnyű hámlasztást is!
  4. lépés: hidratálás. Minden nap, reggel és este kenjük be a bőrünket egy, a bőrünk sajátosságainak figyelembevételével kiválasztott hidratáló krémmel. Körülbelül heti egy alkalommal pedig készítsünk magunknak egy hidratáló pakolást.
WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Amennyiben minden szabályt betartunk és egészséges életmódot folytatunk, akkor a bőrünk olyan szép lesz, hogy nem lesz szükségünk fotoshopra! Azt csak arra használjuk, hogy angyalszárnyakat és hercegnői koronát készítsünk magunknak..

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

tigram

tigram

Jelentett

Igen az egészséges táplálkozás nagyon fontos a bőrnek. Idősebb korban nagyon kellemetlenek a feltűnő szőrszálak. Tisztítsuk a bőrt és hidratáljunk. Tápláljuk a bőrünket.

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által