Otthoni szépségápolás

Szépség tippek - otthoni szépségápolás

Előfordult már veled, hogy belenéztél a tükörbe, nem ismertél magadra? Nyilvánvalóan nem tudod a stresszt csak úgy egyszerűen kiiktatni az életedből, de íme néhány ötlet, hogy hogyan tűnhetsz fittnek és pozitívnak.


Változtass az étrendeden: a zsíros ételek a napi étrend részeként lustává tesznek és elveszik az erődet. Gondold át az étrendedet, és határozd el, hogy a hét végéig több zöldséget és gyümölcsöt eszel. Ez egyébként elég kíméletes módja a méregtelenítésnek, ami körülbelül 1/3-dal csökkenti a napi kalóriabeviteledet. Ettől garantáltan fittnek és energikusnak fogod magad érezni.

Otthoni szépségápolás: vannak bizonyos dolgok, amikért nem kell szépségszalonba menned, és ott időt és pénzt pazarolnod. Radírozd át a bőrödet, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket! Ha nincs bőrradírod, használj erre a célra egy száraz pamutrongyot. Gyors mozdulatokkal dörgöld át a bőrödet amíg az elhalt hámsejtek leválnak. Törölközés után kend be magad testápolóval, és használj arcradírt és hajhabot. Ezután manikűrözz és a pedikűrözz. Vágd le a körmeidet, és reszelgesd meg őket. Dörzsöld le a bőrkeményedéseket a sarkaidról egy száraz bőrreszelővel és használj körömápolót. Havonta egyszer fesd be a hajadat. Sokkal jobb, ha házimunka közben szárad a festék a hajadon, mintha közben a fodrásznál ücsörögsz.

Ne vidd túlzásba a sminket sem! Szükséged van egyáltalán sminkre? Néha a kevesebb több. Erős alapozó helyett használj inkább színezett alapozót és színezett arckrémet, amelyek tartalmaznak napfényvédőt is.

Mindig tarts magadnál alapvető kozmetikai szereket, mert nincs szükség meglepetésekre. Igyekezz mindig a lehető legjobban kinézni! Tarts magadnál sminkkellékeket, egy fésűt, egy kis fogkefét és dezodort.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kérj tanácsot másoktól: ha nem vagy biztos abban, mire van szükséged, kérdezd meg az eladókat a kozmetikai üzletben. Kérd meg őket, hogy mondják meg, milyen típusú a bőröd, és mire van szükséged! Mielőtt vásárolsz, mindig mindent próbálj ki!

Tarts szépségnapot: a hétvégi egésznapos szépítkezést tedd át valamelyik estédre! Szánd, mondjuk a csütörtök estédet arra, hogy csak magaddal foglalkozol, és mondd le az egyéb elfoglaltságaidat. Meglátod, egész pénteken és a hétvégén eszedbe sem fog jutni, hogy a kinézeted miatt aggódj!

Kapcsolódó cikkek:


A kakaóvaj hatása a bőrre

3 időtlen szépségápolási tipp

10 tipp a bőrápolással kapcsolatban

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

plastic

Jelentett

Segitseget nyujthat meg a micellas viz is.

  • Jelentem