Szépségápolási tippek

Szépségápolási tippek

Néhány egyszerű, ám annál hatásosabb ötlettel már nagyanyáink is szebbé varázsolhatták magukat, kamatoztassuk a ma is hasznos bölcsességeiket!


Jégkockát az arcra! 

Minden este masszírozzuk át az arcunkat egy jégkockával, egészen addig, amíg el nem olvad. Jó hatással van a pattanásokra és a ráncok kialakulását is lassítja. Ügyeljünk arra, hogy a jég tiszta vízzel készüljön!

Természetes kamillateás-citromos szőkítő 

A kamilla és a citrom leve is világosítja a hajat néhány árnyalattal, vigyázzunk azonban a citromlé hígításával, túl töményen nagyon kiszárítja a hajszálakat. Használjunk kamillateát, áztassunk bele 2 filtert egy bögre vízbe, amihez adjunk hozzá körülbelül 1 dl friss citrom levét. Öblítsük le a folyadékkal a hajat, majd hagyjuk megszáradni. A legjobb hatást akkor érhetjük el, ha a napon szárítjuk meg a frizuránkat.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Természetes ajakdúsítás

A dús ajkak nemcsak a férfiak számára vonzóak. Élénkítsük fel az ajkak vérkeringését, egy fogkefével dörzsöljük át őket, majd egy durvább anyaggal (vászon) dörzsöljük át! Keverjünk össze egy kevés olívaolajat teafával és fahéjjal, valamint mentával, majd kenjük az ajkakra!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

a kamillavirágzat igen, tényleg világosit, heti 2-3 alkalommal végzed, meglátod a jó hatást!

  • Jelentem
Mesike

Mesike

Jelentett

Tényleg nem?? :O Hogy hogy? Akkor ez csak tévhit? Pedig én is szeretném kipróbálni, de nem tudom tényleg kivilágosodna-e a hajam...

  • Jelentem
Wishmay

Wishmay

Jelentett

Én nagyon sokszor próbáltam már a kamillateát citromlével, mégsem világosodott soha tőle a hajam :(

  • Jelentem
Mesike

Mesike

Jelentett

Nagyon hasznos tippek, kamatoztatni fogom! :)

  • Jelentem