Szépségtippek világsztároktól

Szépségtippek világsztároktól

A szépségnek ára van, a sztárok számára pedig nemcsak hiúsági, de megélhetési kérdés is a tökéletes megjelenés. Hajmeresztő szépségtippek, szépségtitkok világsztároktól.


Bőrápolás vizelettel?
Az egész világ felhördült és a bulvársajtó is hónapokig foglalkozott Madonna különös bőrápolási praktikájával. A díva azzal hergelte a közvéleményt, hogy állítólag zuhanyzás közben a saját vizeletével kezeli világhíres lábain a bőrt. S bár első olvasatra a lélegzetünk is eláll, bizony nem is mondott akkora butaságot a szőke szexbomba, még akkor sem, ha mi biztosan nem fogjuk kipróbálni ezt a szépségtitkot. A népi gyógyászat ugyanis számos hatékony hatásáról számol be a vizeletnek, a világ távoli pontjain pedig ma is felhasználják néhányan. A kirepedezett bőr ápolására, valamint sebfertőzés kezelésére nemcsak Bear Grylls próbálta már ki (és Madonna), a távol-keleti nők pedig meg vannak róla győződve, hogy a vizeletnek ránctalanító hatása is van és selymessé varázsolja a bőrt. Saját vizeletünk belső terápiás kezelésével most nem foglalkozunk…

Különös hajápolás
Kevésbé megdöbbentő a Született Feleségek gyönyörű színésznőjének, Eva Longoriának a hajápolási szokásai. A vörös szőnyegen pompásan csillogó sötét hajzuhatag persze egészen biztos, hogy nem a sarki drogériában vásárolt készítménytől ragyogja be a kamerát. A latin színésznő kéthavonta kezelteti hajkoronáját olajos-rózsás pakolással, amitől nemcsak lágy és fényes, de fantasztikusan illatos is lesz a haja. Ennél prózaibb hajápolási praktikákat is hallottunk már, a reklámokban csillogó hajhoz bizonyára több kell, mint egy jó balzsam. A ricinusolajjal azonban házilag is próbálkozhatunk, szakértők szerint nemcsak csillogó és dús lesz tőle a hajunk, de a hajnövekedését is serkenti. A szilikont már régóta használják a különböző kozmetikumokban, nem véletlenül. Csillogó, csúszós réteget képez a hajszálakon, ami látványra és fésülhetőségre kiváló, de roncsolhatja a hajat, mert teljesen elzárja a többi tápanyagtól (valamint káros a környezetre is).

Sajátvér terápia

Ez a modern fiatalító eljárás egészen olyan, mintha egy scifi filmből vettük volna, pedig egy létező beavatkozás, amit hazai sztárok is előszeretettel alkalmaznak. A ránctalanító kezelés lényege, hogy a „beteg” saját vérének levétele után a centrifugával kiválasztott vérsavót visszafecskendezik arra a területre, ahol a ráncokat el szeretnék simítani. Aki próbálta, teljes megelégedéssel nyilatkoznak a beavatkozásról. A vérterápia szakértők szerint úgy fejti ki a hatását, hogy a visszafecskendezett vér gazdag növekedési faktorokban és gátolja az öregedést, valamint serkenti a bőr kollagén sejtjeinek regenerálódását.

A szépségért furcsa dolgokra vagyunk tehát képesek, a plasztikai sebészeten és a hagyományos készítményeken kívül más szépségtitkokat is bátran kipróbálunk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által