Női borotválkozás

Szőrtelenítés

Ha borotvával szabadulunk meg a nemkívánatos szőrszálaktól, biztosan ismerjük az érzést: a bőr kiszárad, gyakran kipattogzik, és néha sikerül meg is vágnunk magunkat.


A borotválkozás utáni bőrirritációt viszonylag könnyű elkerülni, ha a következő módon borotváljuk le a szőrszálakat:

Tökéletes bőr 6 lépésben

  1. A borotva használata előtt zuhanyozzunk le: ha közvetlenül a szőrtelenítés előtt megmosakszunk, vagy forróvizes kendővel áttöröljük a szőrtelenítendő területet, felpuhíthatjuk a bőrünket és a szőrszálak is kevésbé tapadnak a bőrfelülethez.
  2. A borotválandó területet nindenképpen kenjük be borotvahabbal vagy borotvazselével! Szakértők a borotvazselét részesítik előnyben, mivel jobban siklik rajta a borotva és a szőrszálakat is jobban felpuhítja. A szappan használata azért nem javasolt, mert száríthatja a bőrt és eltömítheti a borotvát is.
  3. A megfelelő borotva kiválasztása: mindenképpen nők számára kifejlesztett borotvát használjunk, mert azokat ergonómiailag úgy tervezték, hogy tökéletesen kövessék a női hajlatokat. Az új, ötpengés borotvák pedig nemcsak ígérik az egyszerűbb borotválást de sokkal jobbak elődeiknél, mivek a sok penge szinte egyszerre képes távolítani a szőrszálakat, nem kell a bőrünkön többször végighúzni a borotvát.
  4. A pengéket ne nyomjuk rá a bőrfelületrem mivel elég élesek ahhoz, hogy külön, extra nyomás nélkül is jól működjenek. Elég ha a borotvát egyszer, nyomás nélkül végighúzzuk az érintett területen.
  5. Amikor kész vagyunk, azonnal kenjük be a borotvált bőrfelületet alkoholmentes testápolóval – így a bőrünk megfelelően hidratált lesz. Legalább öt percet várjunk a felöltözéssel, hogy a bőrnek legyen ideje beszívnia a testápolót.
  6. A végén mindig mossuk ki a borotvát, mert ha benne maradnak a szőrszálak, eltömődnek a pengék. Egy borotva élettartama egyébként legalább öt alkalom. Ha tompának érezzük a pengéket, mindenképpen dobjuk ki a borotvát, mert azok olyankor már nem elég hatékonyak, és a fertőzések kockázatát is növelhetik.
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

+ egy tanács: hetente egyszer radírozzuk le a szárazabb bőrréteget, így a szőrtelenítés is problémamentes lesz.

Ajánlott bejegyzések:


Láb borotválás
Nyáron gyakrabban használunk borotvát, hiszen lábaink állandóan középpontban vannak, így nem várhatjuk meg míg a szőrszálak annyira kinőnek, hogy epilálni lehessen őket...


Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által