Szőrtelenítés otthon

Szőrtelenítés otthon - epilálás tippek

Nem kell feltétlenül hosszadalmasnak és bonyolultnak lennie az otthoni szőrtelenítésnek, ha rutinosak vagyunk, percek alatt sima bársonyossá varázsolhatjuk a szükséges bőrfelületet.


  • Használjunk epilátort! Nemcsak azért, mert tartósabb a hatása, mint a borotváé, vagy a szőrtelenítő krémé, de az egészen kicsi szőrszálaktól is sikeresen megszabadulhatunk a segítségével. Utazáshoz is kiváló, kicsi és praktikus.
  • Vágjunk előre formázott gyantacsíkokat! A szemöldök formájához, vagy akár a bikini vonalhoz egyszerűen „szabjuk” ki előre a gyantacsíkot a kívánt ívben. Ezután már csak egy mozdulat és készen is vagyunk!
  • Ha szeretnénk, hogy kevésbé legyen fájdalmas a gyantázás, a szükséges felülethez használjunk jégkockát! Így érzéketlenebb lesz a bőr és gyorsabban haladhatunk a gyantázással!
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által