Szőrtelenül, felszabadultan

Szőrtelenül, felszabadultan

Borotva, gyanta, szőrtelenítő krém vagy epilátor? Mindegyik módszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de ahogyan a mondás is tartja: “A puding próbája az evés.” Vagyis, sosem fogjuk tudni mindaddig, amíg ki nem próbáljuk! Szakértőnk, “kísérleti nyulunk” erre a célra Hilda volt, aki hétről hétre rendületlenül kereste a számára tökéletes megoldást.


“A feladat megoldására elsőként egyértelműen a borotva jutott eszembe. Ezt tartom a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb megoldásnak, ráadásul az eredmény is kiváló, egy darabig.. Sajnos a bikinivonalam kevésbé örvendett ennek a módszernek: apró, piros dudorok és befelé növekvő szőrszálak hagyták figyelmen kívül a borotvát, ráadásul pár nap elteltével kezdhettem az egészet elölről.

Talán mégis inkább a gyantázás volt az, amit kerestem? A szőrszálak egyetlen lehúzással eltűntek és úgy tűnt, a bőrömnek sincs gondja a gyantával. Itt az egyetlen problémát az jelentette, hogy a gyantázáshoz a szőrszálaknak bizonyos hosszúságot kell elérniük ahhoz, hogy eltávolíthatók legyenek. S épp ennek a bizonyos időnek a kivárása emésztette fel a türelmemet...

Szőrtelenítő krém? A csomagoláson azt olvastam, hogy a szőrszálak nem “kijönnek”, hanem csodával határos módon “feloldódnak”. Kend fel a bőrödre, várj, öblítsd le és már mehetsz is! A szőrszálak ugyan valamivel előbb nőnek vissza, mint a gyantázás után, de később bújtak elő, mint a borotválást követően. Egy viszonylag megnyugtató megoldásnak tűnt, mindaddig, amíg apró piros pöttyök, sőt pattanások jelentek meg érzékeny bőrömön. A másik kellemetlen velejáró az volt, hogy a szőrtelenítő krém szaga még a szőrtelenítés után is órákig terjengett körülöttem. Mit lehet tenni, jöhet a következő módszer!

WaterFlex
Braun WaterFlex elektromos borotva

WaterFlex

Fedezze fel most!

Saját epilátorom már hosszú ideje használat nélkül csücsült a polcon. Noha a technológia azóta nagy utat tett meg, az első epilálásom fájdalmas emléke tizenöt évvel ezelőttről ma is élénken bennem él. Megpróbáltam Jennifer Lopez lábait magam elé képzelni és vettem egy nagy levegőt.. A Braun Silk-épil Dual epilátor már külsőre is barátságosabbnak tűnt, mint az első kínzóeszközöm. Simára borotvált lábak, hosszantartóan. Az első pár másodpercben ugyan éreztem enyhe csípéseket, ami aztán hamar inkább semleges, masszírozó hatásra váltott át. Csak lassan végig kellett vezetnem a bőrömön, és meglepően sima eredményhez vezetett. Köze nem volt ahhoz a rémálomhoz, amelyre korábbról emlékeztem! Az epilálás végeztével alaposan bekentem bőrömet egy semleges krémmel, ami azért is fontos volt, mert a bőr tónusa epilálás után kissé elhalványul.

Kipróbáltam a készüléket zuhany alatt is, ahol borotvazselé és meleg víz kombinációjával még enyhébb volt a kellemetlen érzet. A szőrszálak nagyjából egy hónap elteltével törtek újból felszínre, de már nem olyan gyorsan és sűrűn, mint korábban. Akár hiszik, akár nem, én végül erre a megoldásra szavaztam!”


Hogyn készítsünk saját, egyedi strandpapucsot?

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!